Γ.Παπαδογιανακης | "Μια νέα αρχή με την Ακαδημία Ρεθύμνου".


Μία νέα αρχή θέλει να κάνει φέτος η Ακαδημία Ρεθύμνου σύμφωνα με τον καινούριο τεχνικό της Γιώργο Παπαδογιαννάκη, ο οποίος δήλωσε στην ιστοσελίδα goodnet.gr 

Αναλυτικά:

"Φέτος θα κάνουμε μία καινούρια αρχή. 
Οι φετινοί στόχοι της ομάδας είναι να έχει μία αξιοπρεπή πορεία, καθώς όπως είδαμε φέτος ούτε εμείς αλλά και καμία ομάδα δεν είχε την δυνατότητα να ανέβει κατηγορία. Θέλουμε να παίξουμε με νέα παιδιά και Ρεθυμνιώτες".
Παράλληλα, ο πρώην παίκτης της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και νυν τεχνικός προσκάλεσε τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του Ρεθύμνου να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο το εργασιακό πρωτάθλημα δεν είναι διέξοδος. 

«Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως δεν είναι διέξοδος για ένα παιδί να παίζει στο εργασιακό. Καλό θα είναι να ενισχύσουν την ομάδα μας, την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.
 Θεωρώ πως για ένα παιδί ηλικίας 18 έως 25 ετών που σέβεται τον εαυτό του δεν είναι δυνατόν να είναι ικανοποιημένο, παίζοντας στο εργασιακό πρωτάθλημα και να μην έχει την ανάγκη να παίξει σε μία καλή κατηγορία, όπου σίγουρα το κίνητρο είναι μεγαλύτερο".

Τέλος, ο κόουτς, πλέον, Παπαδογιαννάκης χαρακτήρισε ως πρόκληση τη νέα του δουλειά, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη βοήθεια που θα λαμβάνει από τον Κυριάκο Μίχα. 

"Για μένα είναι μία νέα αρχή, μία πρόκληση να δω το μπάσκετ και από άλλη οπτική γωνία, αυτή του προπονητή. Θα έχω την βοήθεια του Κυριάκου Μίχα ο οποίος θεωρώ πως θα με βοηθήσει αρκετά σε αυτό το κομμάτι.
Η ομάδα δεν έχει συμπληρώσει ακόμα το ρόστερ. Είμαστε ακόμα στο ψάξιμο για την εύρεση των καλύτερων λύσεων. Θέλουμε να δούμε ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν".

Κέιμενο απο :"goodnet.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.