Ηράκλειο | "Έκλεισε" και Πρ.Τζερκιτζόγλου !! Πρώτες δηλώσεις του.


Ακόμα ένα παίκτη από τον Εργοτέλη, και μια σπουδαία  επιστροφή στην ομάδα, προχώρησε το Ηράκλειο καθώς συμφώνησε πριν από λίγο (σήμερα το απόγευμα 9/8), με τους "κυανόλευκους". 

Το Ηράκλειο δεν σταματάει να ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν, η οποία  θα τον βρει στην Α2 και έφερε στα "Δυο Αοράκια" ακόμα ένα πρώην "κιτρινόμαυρο", μετά τον Αλ.Πετράκη, τον Πρόδρομο Τσερκιτζόγλου. 

Με εμπειρία από την Γ' και Β' Εθνική, αλλά και Α2, 31χρονος φόργουορντ , αναμένεται να θα προσθέσει περαιτέρω ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ του Ηράκλειο, αφού οι ικανότητες του Πρόδρομου, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, είναι εγνωσμένες.

Πέρυσι με την φανέλα του Εργοτέλη, ήταν καθοριστικότατος, στην αντεπίθεση που έκανε στο δεύτερο "μισό", του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής, σημειώνοντας συνολικά 175 πόντους , με 25 τρίποντα σε 20 παιχνίδια, έχοντας μ.ο 9.

Το kritikobasket.gr, επικοινώνησε με το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ηράκλειο, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας και μας δήλωσε: 
"Υγεία μόνο υγεία,  και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα
Να πετύχει τους στόχους της.Τα υπόλοιπα στο παρκέ".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.