Εργοτέλης | Περιζήτητοι όλοι παίκτες του-Θέλει Λαμπρόπουλο.


Πολλές θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ του Εργοτέλη εν όψει της συμμετοχής της για δεύτερη σερί χρονιά στη Β’ Εθνική. 

Ήδη από τους “κιτρινόμαυρους” έχουν αποχωρήσει οι Σκλήβας (Καβάλα), Κριθινάκης (ΟΦΗ), Σακελλαράκης, Μ. Αρναουτάκης (τους θέλει ο ΟΦΗ). 

Παράλληλα  σύμφωνα με πληροφορίες το Ηράκλειο έχει ήδη καταθέσει πρόταση στον Αλέξη Πετράκη (ψηλότερη-καλύτερη του Εργοτέλη), τον οποίο βολιδοσκοπεί και ο ΟΦΗ, ενώ ο Γ.Μακράκης  θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του ως βασικό πυλώνα. 

Πρόταση και από τις τρεις παραπάνω ομάδες έχει και ο Γιάννης Καραλής, και ο Πρόδρομος Τσερκιτζίγλου με μια ομάδα,  με τον Εργοτέλη να τους έχει κάνει πρόταση και να τους έχει κι αυτούς ως βασικούς πυλώνες του ρόστερ

Σημαντικό κομμάτι στο σχεδιασμό των "κιτρινόμαυρων" και βασικό ρόλο στη στελέχωση του ρόστερ θα παίξει και η απόφαση του Μαχαιριανάκη να μείνει στον Εργοτέλη ή να φύγει από την Κρήτη, με πιθανότερη την πρώτη περίπτωση, με την ομάδα να "χτίζεται", γύρω του.

Μπορεί να έχουν βρεθεί άνθρωποι που θα βοηθήσουν την ομάδα, ωστόσο το μπάτζετ δεν  πρόκειται να αυξηθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που αυτό σημαίνει καταρχήν θα ολοκληρωθούν  οι επαφές με τους αθλητές που στελέχωσαν το ρόστερ την περυσινή σεζόν και από εκεί και μετά θα γίνουν και όποιες προσθήκες θεωρηθούν απαραίτητες. 

Ο Γιώργος Μακράκης ψάχνει ήδη παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις οι οποίες χρειάζονται ενίσχυση η ομάδα και στο στόχαστρο μεταξύ άλλων, βρίσκεται ο εξαιρετικός σκόρερ Βασίλης Λαμπρόπουλος (1,96 - 26 ετών) ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον ΓΣ Λάρισας. 

Ο αθλητής, που έχει παίξει ακόμα σε Φιλαθλητικό και Αγρίνιο,σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ηράκλειο.

Παράλληλα ένας νεαρός αθλητής ύψους 2.04 του 1992 , που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (Βορράς), ενδιαφέρει τους "κιτρινόμαυρους" που έχουν προχωρήσει τις επαφές μαζί του.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.