Ηράκλειο | Συμφώνησε με Αλέξη Πετράκη, που επιστρέφει!!.


Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, ο Αλέξης Πετράκης συμφώνησε με το Ηράκλειο και επιστρέφει στην νέα σαιζόν στην Α2, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή των "κυανόλευκων".

Ο ικανότατος περιφερειακός παίκτης, είχε προτάσεις, από την ομάδα του πέρυσι, τον Εργοτέλη, βολιδοσκοπήθηκε ΟΦΗ και δέχτηκε πρόταση από το Ηράκλειο, η οποία όπως έχουμε αναφέρει ηταν η καλύτερη (πατήστε εδώ) και αφού εξέτασε όλα τα δεδομένα, απάντησε θετικά στην ομάδα του Βασίλη Ράλλη.

Ο Πετράκης πέρυσι , πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Εργοτέλη, καθώς σημείωσε σε 27 παιχνίδια 325 πόντους, ευστοχώντας σε 42 τρίποντα, έχοντας μ.ο ανά παιχνίδι στην Β Εθνική 12.

Απομένει πλέον η τυπική η ανακοίνωση η οποία θα βγει τις επόμενες ημέρες .

Με αυτήν την προσθήκη η ομάδα του Βασίλη Ράλλη ενισχύεται στην θέση του πλέι μέικερ, και πλέον μετά την θετική έκβαση με την Α2 κατηγορία, αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις της Κρητικής ομάδας, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Πρ.Τσερκιτζόγλου, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο δρομολόγιο.

Να τονίσουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του Ηράκλειο έχει οριστεί για τις 22 Αυγούστου και μέχρι τότε η τεχνική ηγεσία φιλοδοξεί να έχει κλείσει όλα τα μεταγραφικά μέτωπα προκειμένου να κάνει πιο εύκολα τη δουλειά της.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.