Εργασιακό Ηρακλείου | Το "νταμπλ", οι Παλαίμαχοι του Ηροδότου (pics).


Οι Παλαίμαχοι Ηροδότου κατέκτησαν και το κύπελλο εργασιακού μπάσκετ Ηρακλείου (κάνοντας για πρώτη φορα στην διοργάνωση "νταμπλ",αφού επιβλήθηκαν στον τελικό (30/06), στα "Δύο Αοράκια", του Σκακιστικού με 58-46.

Το δελτίο τύπου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, αναφέρει:

Τη Πέμπτη 30/6/2015, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ΝΚΓΗ - 2 ΑΟΡΑΚΙΑ, το κύπελλο του 5 ο Εργασιακού Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, όπου συμμετείχαν 16 ομάδες και διεξήχθησαν 15 αγώνες.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον τελικό αγώνα ,μεταξύ των ομάδων:

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ –ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ με σκορ :58 - 46 .

Μετά τη λήξη του τελικού απονεμήθηκαν κύπελλο και μετάλλια στο νικητή και μετάλλια στη δεύτερη ομάδα.

Επίσης απονεμήθηκαν μετάλλια στους διαιτητές, στους κριτές ,στη γιατρό του αγώνα , καθώς και στον αθλητή του Σκακιστικού Δημήτρη Δότσιο για τη μακρόχρονη συμμετοχή του στον Εργασιακό Αθλητισμό.

Τις απονομές έκαναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου και Πρόεδρος επιτροπής αθλητισμού ΔΟΠΑΦΜΑΗ Βαρδαβάς Κωνσταντίνος , τα μέλη της τεχνικής επιτροπής Τούλης Νίκος, Δραμητινός Μανώλης ,
Γαυγιωτάκης Γιώργος, και οι Ζερβάκης Κωνσταντίνος .Μαχαιριανάκης Μιχάλης και Ράλλης Βασίλης

Ο Δήμος Ηρακλείου και το Τμήμα Αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του των αγώνων του κυπέλλου.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σ όλους κ ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Πηγή φώτο: "ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΜΠΑΣΚΕΤ".



Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.