Πρωτιά οι παγκορασίδες του Αρκαδίου στο τουρνουά του Τσιβαρά (photos).


Με την ομάδα μπάσκετ Παγκορασίδων εκπροσωπήθηκε το Αρκάδι στο τουρνουά του Τσιβαρά Χανίων. Ο Γιώργος Θεοδοσουλάκης και οι παίκτριες του αποδέχτηκαν μετά χαράς την πρόσκληση των διοργανωτών και αγωνίστηκαν σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον ΟΑ Χανίων.


Οι νεαρές αθλήτριες κατάφεραν να σηκώσουν ακόμα ένα τρόπαιο την φετινή σεζόν, καθώς μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΕΚΑΣΚ, κατάφεραν να επικρατήσουν στον τελικό της αντίστοιχης ομάδας του ΟΑ Χανίων της Φρόσως Δημητρουλάκης, με σκορ 36-24. 

Το Αρκάδι αποδέχθηκε την πρόσκληση για την συμμετοχή του στο καθιερωμένο τουρνουά στο χωριό Τσιβαρά Χανίων, με τον προπονητή Γιώργο Θεοδοσουλάκη να συνοδεύει τις νεαρές Ρεθυμνιώτισσες, οι οποίες ήταν οι: 

Αθηνά Θεοδοσουλάκη, Μυρτώ Τσιμπισκάκη, Βαγγελιώ Μικεδάκη, Χρυσούλα Μικεδάκη, Ιωάννα Σταυγιανουδάκη, Μαρίτσα Πασχαλίδου, Εύα Πολιτάκη, Δάφνη Λαζίδου, Αγγελική Ζαφείρη, Μαίρη Αμπντέλ – Μεσίχ, Ελένη Αμπντέλ – Μεσίχ, Κατερίνα Παπαδάκη. 

Μάλιστα, για τις νικήτριες υπήρξε και η καθιερωμένη απονομή, προσθέτοντας στην τροπαιοθήκη τους ακόμη ένα κύπελλο, ενώ η κάθε μία τους παρέλαβε από ένα μετάλλιο.

Πηγή ρεπορτάζ: "rethnea.gr".

Φωτορεπορτάζ από :"Tsivaras Basketball Tournament-facebook".






Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.