Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Heraklion Basketball Academy (pics).


Αυλαία και στην 2η περίοδο, είχαμε το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Heraklion Basketball Academy (HBC), στο κλειστό Αλικαρνασσού.

Το camp όπως ειναι γνωστό, διοργάνωσε με επιτυχία, το  Ηρακλειο και ήταν χωρισμένο σε δυο περιόδους απο 21/06 έως 02/07.

Στην τελευταία μέρα του camp, πραγματοποιήθηκε η γιορτή Ακαδημίας, στην οποία  υπήρξαν πολλά δώρα και εκπλήξεις, ενώ κάθε παιδί που συμμετείχε του απονεμήθηκε  δίπλωμα   ενώ φεύγοντας, πήρε  το φύλλο αξιολόγησής του μαζί με ένα πρόγραμμα για την ατομική του βελτίωση. 

Κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων, οι συμμετέχοντες διδάχτηκαν θεωρία και πρακτική στην ατομική τεχνική του Μπάσκετ, στην φυσική κατάσταση, στον σωστό τρόπο διατροφής και υγιεινής για τον αθλητή, κανονισμούς αγώνα, διαιτησίας και προβολές βίντεο.

Η "Γραμματεία Ηράκλειο Ο.Α.Α.", στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης  "facebook-Γραμματεία Ηράκλειο ΟΑΑ", έβαλε φωτογραφίες απο την αυλαία του τουρνουα, τις οποίες αναδημοσιεύουμε.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.