Εθνική Εφήβων | Φιλικά στην Ιταλία, με ένα Κρητικόπουλο. Επιστολή της ΕΟΚ στη FIBA.


H Εθνική Εφήβων με τον Κρητικό Γ.Καλαϊτζάκη στην σύνθεσή της,αναχωρεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου με προορισμό στο Τσιστερνίνο, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Ιταλία, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18.


Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ελευθεριάδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μωραϊτη, Κώστα Παπαδάκη, Στάθη Παπαδάκη, Διονύση Τάτταρη, Γιώργο Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Καραμανώλη, Χρήστο Κούτρα, Γιάννη Αγραβάνη, Θανάση Μπολάτογλου, Θανάση Δομπρογιάννη, Βασίλη Χρηστίδη και Δημήτρη Κουρέπη.

Οι δύο αγώνες προετοιμασίας θα διεξαχθούν 22 και 23 Ιουλίου και το τζάμπολ στις 21:00.

Επιστολή της ΕΟΚ στη FIBA για το Ευρωπαϊκό Εφήβων της Σαμψούντας

Η ΕΟΚ έστειλε σήμερα (20/7) στην FIBA επιστολή με την οποία εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στη Σαμψούντα (30/7-7/8).

Τα πρόσφατα πολύ σοβαρά πολιτικά γεγονότα που συνέβησαν στην Τουρκία και η έκρυθμη κατάσταση που ακόμα επικρατεί, έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γονέων, αθλητών, προπονητών και όλων των εμπλεκόμενων που θεωρούν ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις ασφαλείας.

Από την ΕΟΚ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τοποθέτηση των διοικούντων την Παγκόσμια Ομοσπονδία μπάσκετ, προκειμένου να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. 
Στις ίδιες ενέργειες έχουν προβεί οι ομοσπονδίες και άλλων χωρών των οποίων οι ομάδες πρόκειται να συμμετάσχουν στη διοργάνωση, όπως η Σλοβενία, η Ισπανία, η Σερβία, η Σουηδία, ενώ και πολλές άλλες έχουν εκφράσει πρόθεση να ακολουθήσουν.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.