Ρέθυμνο Cretan Kings | Συνεργάτης του Κωσταντινίδη ο Δ.Μητρόπουλος-οι νέες κάρτες διαρκείας.


Ο Δημήτρης Μητρόπουλος θα είναι ο νέος συνεργάτης του Τόνι Κωνσταντινίδη στο τεχνικό επιτελείο του Ρεθύμνου Cretan Kings.Κυκλοφορούν οι νέες κάρτες διαρκείας.



Η ανακοίνωση για Μητρόπουλο:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Μητρόπουλο, για ένα χρόνο, ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος είναι 33 ετών (γεν. 20/5/1983) και είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθήνας με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. 

Στο μπασκετικό του παρελθόν έχει θητεύσει δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές όπως ο Λευτέρης Σούμποτιτς, ο Στέργιος Κουφός, ο Κώστας Φλεβαράκης, ο Γιώργος Ζευγώλης, ενώ πέρυσι ήταν συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στον Αρκαδικό. 

Την σεζόν 2008/09 κατάφερε να πετύχει την άνοδο στην Basket League με την ομάδα του Ηλυσιακού, ενώ έχει κατακτήσει το νταμπλ γυναικών με τον Αθηναϊκό (2011/12). Μάλιστα, έχει εργαστεί και στο εξωτερικό στο πλευρό του Λευτέρη Σούμποτιτς στην Al Riyadi, καταφέρνοντας να αναδειχθεί δις πρωταθλητής Λιβάνου.


Ανακοίνωση για τις κάρτες διαρκείας:

Με κεντρικό σύνθημα “30 Χρόνια μαζί…” ξεκινά από την Δευτέρα 25 Ιουλίου η διάθεση των καρτών διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016-2017 που θα βρει το Ρεθυμνιώτικο μπάσκετ και το Ρέθυμνο Cretan Kings για ακόμα μία χρονιά στην Basket League.

Η ομάδα μας συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής και παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα και το γιορτάζει με ένα αφιέρωμα στους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. 

Οι κάρτες διαρκείας της νέας χρονιάς είναι εμπνευσμένες από ξεχωριστές στιγμές αυτής της 30ετίας και μας δίνουν την ευκαιρία να θυμηθούμε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που σήκωσαν το βάρος της προσπάθειας για 3 δεκαετίες.

Μέχρι τις 8 Αυγούστου οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις.

Από τις 9 Αυγούστου και μετά, θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279, ενώ ενημέρωση θα γίνεται από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Ώρες 10:00-14.00 και 18.00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 10:00-13.00.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.