Ρέθυμνο Cretan Kings | Λύση συνεργασίας με Κ. Φλεβαράκη."Κλεισμένοι" Ζάμπας, Χριστοδούλου.


Το Ρέθυμνο Cretan Kings και ο  Κ.Φλεβαράκης παρ οτι ανέλαβε στο ξεκίνημα του καλοκαιριού την ομάδα, δεν θα είναι ο τεχνικός των Κρητικών στο νέο πρωτάθλημα, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Κώστα Φλεβαράκη, στον οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια, υγεία και προπονητικές επιτυχίες.


Κάτοικοι Ρεθύμνου οι Ζάμπας, Χριστοδούλου

Παίκτες του Ρέθυμνο Cretan Kings θα πρέπει να θεωρούνται οι Εβάλντας Ζάμπας και Ανδρέας Χριστοδούλου όπως αναφέρουν τα rehtnea.gr.

Οι "μινώταυροι" ήρθαν σε οριστική συμφωνία και με τους δύο αθλητές και το μόνο που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις της ΚΑΕ.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες των συμφωνιών διευθετήθηκαν και από τη νέα χρονιά θα γίνουν κάτοικοι Ρεθύμνου .

 Αμφότεροι αναμένεται να προσφέρουν αρκετές λύσεις στην περιφέρεια, που όμως κάτι χρειάζεται ακόμα… για να δέσει το γλυκό.

Οι Ρεθεμνιώτες αποδεικνύουν στην πράξη πως άφησαν οριστικά πίσω τους… το ναυάγιο της συνεργασίας με τον Κώστα Φλεβαράκη, έχοντας ουσιαστικά δώσει τα ηνία στον Τόνυ Κωνσταντινίδη. 

Μάλιστα,… βγήκαν στον αφρό με δύο ποιοτικές προσθήκες και έπεται συνέχεια.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.