Κοντά σε συμφωνία με Χριστοδούλου-Ζάμπας το Ρέθυμνο Cretan Kings.Κωσταντινίδης, αντι Φλεβαράκη.


Πολύ κοντά να επιτύχει δυο μεταγραφές τον Ανδρέα Χριστοδούλου και τον Εβάλντας Ζάμπας, βρίσκεται το Ρέθυμνο Cretan Kings, ενώ ενδιαφέρεται και για τον Ραζή, ενώ βεβαίως περιμένει και τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή. 


Ο Ανδρέας Χριστοδούλου είναι πολύ κοντά στην συμφωνία του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα. 

Το ακόμη σημαντικότερο είναι πως εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο ταλαντούχος Ελληνοκύπριος γκαρντ θα έρθει στο Ρέθυμνο με ελεύθερη μεταγραφή και όχι ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings είχε φλερτάρει ιδιαίτερα έντονα τα προηγούμενα δύο χρόνια – ειδικότερα πέρυσι – για τον δανεισμό του Χριστοδούλου από τους «ερυθρολεύκους», κάτι το οποίο δεν είχε επιτευχθεί. 

Πέρυσι ο Χριστοδούλου δόθηκε δανεικός αλλά στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Πλέον βέβαια τα δεδομένα έχουν αλλάξει αφού ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε τον 21χρόνο γκαρντ και στο Ρέθυμνο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του. 

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και οι πληροφορίες τους θέλουν να βρίσκονται μισό βήμα από την συνεργασία, απομένοντας οι λεπτομέρειες για να επιτευχθεί αυτή.


Το Ρέθυμνο Cretan Kings συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και είναι κοντά στην ολοκλήρωση της πέμπτης μεταγραφής για την φετινή σεζόν.

Ρεθυμνιώτης ο Λιθουανός Εβάλντας Ζάμπας.

Μετά τους Φιτζπάτρικ, Βίλιαλμσον, Έντουαρντς και Τάλτον, φαίνεται πως θα ακολουθήσει ο Λιθουανός Εβάλντας Ζάμπας, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Ο Λιθουανός γκαρντ, που είχε περάσει και από high school του Καναδά, αγωνιζόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με την εσθoνική Ταρτού μετρώντας 13.4 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

Σε Εθνικό επίπεδο έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Νέων της Λιθουανίας, με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Λεττονίας το 2008.

Δίχτυα” (και) του Ρεθύμνου σε Ραζή!

Ο Χριστόφορος Ραζής απασχολεί έντονα τον Γ.Σ. Κύμης, όμως στο… κάδρο έχει μπει ένας ακόμη διεκδικητής. Οι Cretan Kings του Ρεθύμνου!

Οι Κρητικοί είχαν ξεχωρίσει τον Ελληνοκύπριο “κόμπο” γκαρντ απ’ την εποχή που αγωνιζόταν στην Α2 με τον ΟΦΗ και θέλουν να τον ξαναφέρουν στο νησί. Η εξέλιξή του στη Γερμανία του έδωσε κι άλλους πόντους και πλέον είναι πιθανό να μετακομίσει στο “¨Μελίνα Μερκούρη”.

Ακόμα δεν υπάρχουν πολύ προχωρημένες συζητήσεις, όμως τ’ όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι και ίσως προκύψουν σημαντικές εξελίξεις. Εξάλλου, ο διεθνής άσος, που φέτος θα έχει ηγετικό ρόλο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, είναι πιο μεστός και πιο αποφασισμένος από ποτέ για το πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Οριστικά “Μινώταυρος” ο Κωνσταντινίδης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τόνυ Κωνσταντινίδης θα είναι ο νέος προπονητής του Ρεθύμνου. Μένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες!

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και μόλις οριστικοποιηθεί το “διαζύγιο” της κρητικής ομάδας με τον Κώστα Φλεβαράκη θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός.

Ο Κύπριος προπονητής αποτελεί επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Κωστή Ζομπανάκη, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει τον αγαπημένο του ΑΓΟΡ, μακράν την πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα στην Ελλάδα.

Η ξέφρενη ευρωπαϊκή πορεία του με τη Ροβινάρι, αλλά και το τριπλ κράουν με την Σιγκάλ Πρίστινα μέτρησαν αρκετά στη συγκεκριμένη επιλογή, η οποία αποτελεί τεράστια δικαίωση για τον ικανότατο κόουτς.

Πλέον, με τον Κωνσταντινίδη στον πάγκο αντί του άλλοτε προπονητή του Κεραυνού, Θανάση Σκουρτόπουλου, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό εν όψει μιας ακόμη μεγάλης χρονιάς που έρχεται.

Αποχωρεί,ο Φλεβαράκης, αλλα με αποζημίωση.

Ο Κώστας Φλεβαράκης θα αποχωρήσει από τον πάγκο του Ρεθύμνου, μιας και δεν τα βρήκε στο σχεδιασμό της ομάδας με τον Κωστή Ζομπανάκη.

Οπως αναφέρει μάλιστα η ιστοσελίδα ebasket.gr, οι κρητικοί, μάλιστα, έχουν συμφωνήσει με τον Αντώνη Κωνσταντινίδη, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου, ωστόσο ακόμα δεν έχει βρεθεί η “χρυσή” τομή με τον Φλεβαράκη, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του.

Όπως είναι φυσικό, ο Έλληνας τεχνικός επιθυμεί να αποζημειωθεί από τη κρητική διοίκηση, με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να βρουν μία μέση λύση, ώστε να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.