Ενέργειες ανασυγκρότησης του ΟΦΗ για Γ΄Εθνική.


Ενέργειες ανασυγκρότησης του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, ώστε αυτό να αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, γίνονται από ανθρώπους του συλλόγου και από μια επιτροπή μπάσκετ, που έχει συσταθεί, η οποία και διερευνά την δυνατότητα να μπορέσει ξανά το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ να αγωνιστεί στην Εθνικές κατηγορίες.

Ήδη, ο ΟΦΗ έχει δηλώσει συμμετοχή στην Γ' Εθνική, ενώ έχει βρεθεί και ο προπονητής που θα κοουτσάρει την ομάδα, αν όλα πάνε καλά και είναι ο Γιάννης Κόκκινος με συνεργάτη τον Μάνο Καρλάφτη.
Παράλληλα, οι άνθρωποι του μπάσκετ του ΟΦΗ, προτίθενται να κατεβάσουν ομάδα Νέων άνευ συναγωνισμού στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ.

«Κάνουμε ενέργειες ώστε ο ΟΦΗ να συμμετάσχει ξανά σε εθνικές κατηγορίες, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό αρμόζει στην ιστορία του. 
Είμαστε σε επαφές με ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Στόχος είναι μια ομάδα που θα βασίζεται σε κρητικούς παίκτες» ανέφερε για το ζήτημα αυτό, το μέλος της επιτροπής μπάσκετ του ΟΦΗ Συμμεών Καμπάκας.

Στην επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ μετέχουν για την ώρα οι Καμπάκας Συμεών-Καρβούνης Θωμάς, Χωραΐτης Ταξιάρχης και Παπαδάκης Δημήτρης.

 

Ενδιαφέρουν

Από το Blogger.