Στον ΓΑΣ Κομοτηνή ο Γ.Σκεμπής- Δηλώσεις για Ακαδημία.


Έναν ταλαντούχο-ελπιδοφόρο παίκτη, πήρε στις τάξεις της , ο ΓΑΣ Κομοτηνή, όπου θα επιχειρήσει να ορθοποδήσει στη Γ' Εθνική τον Γ.Σκεμπη από την Ακαδημία Ρεθύμνου. 

Ο Σκεμπής, ο οποίος αγωνιζόμενος τα δυο τελευταία χρόνια με την φανέλα της Ακαδημίας, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της ακριτικής ομάδας.

Ο ταλαντούχος γκαρντ με την ολοκλήρωση της συμφωνίας μας έκανε δηλώσεις για την νέα του ομάδα, αλλά αναφέρθηκε και για την Ακαδημία και τον (άδοξο) τρόπο που ολοκλήρωσε την παρουσία της τονίζοντας ότι : " είναι άδικο να μην ανταμείβονται οι κόποι των παικτών και του προπονητή".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο kritikobasket.gr, για την Ακαδημία:

"Στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που αποχωρήσαμε με την Ακαδημία Ρεθύμνου καθώς βγήκαμε πρωταθλητές Κρήτης και λόγω οικονομικών παραγόντων, δεν μπόρεσε να καλύψει τις υποχρεώσεις της Γ' εθνικής κατηγορίας για να μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα.

Είναι κρίμα να μην ανταμείβονται οι κόποι τόσο οι δικοί μας και του κόουτς Θεοδωρουλάκη, όσο και των παραγόντων που έτρεχαν για όλα".

Ήμουν μέλος αυτής της ομάδας για δυο σεζόν και στεναχωριέμαι πραγματικά...
Εύχομαι από εδώ και πέρα καλή συνέχεια στην ομάδα".

- Για την νέα του ομάδα ο Γιώργος Σκεμπής, δήλωσε;

"Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας όπως είναι ο ΓΑΣ Κομοτηνή.
Είναι μια ομάδα που ταίριαξε με τις φιλοδοξίες μου και τα κίνητρά μου και είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και εύχομαι η συνεργασία μας να είναι επιτυχημένη στο τέλος της σεζόν".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.