Η Εύη Τζουγκράκη στα Μελίσσια.


Η Χανιώτισσα, Ευαγγελία Τζουγκράκη θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν, με τη φανέλα των Μελισσίων, που κάνει νέο βήμα στην καριέρα της..

Η 18άχρονη διεθνής με τα «μικρά» αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ παλιότερα ειχε αγωνιστει με το Αρκάδι στην Α2, ξεκινώντας απ τον ΟΑΧ και την καινούρια σεζόν θα ενισχύσει τον ΚΑΟ Μελισσίων στο Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Η ομάδα των Μελισσίων με άχαρα την καλοσωρίζει:

"Ο ΚΑΟ  με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Ευαγγελίας Τζουγκράκη. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, η Εύη αγωνίστηκε στην Α1 με την ομάδα του ΠΑΟΚ. 
Το ξεκίνημά της έγινε στον Ο.Α. Χανίων και το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή για το Αρκάδι Ρεθύμνου αγωνιζόμενη στην Α2 Νότου με μεγάλη επιτυχία. 
Είναι γεννημένη το 1998 και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Κορασίδων και των Νεανίδων. 
Το εξαίρετο ήθος της Εύης και ο χαρακτήρας της θα δώσουν την απαραίτητη ποιότητα στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της ως προς το μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια και στηρίζεται κατά βάση σε νέες και φιλόδοξες αθλήτριες. 
Την καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας και της ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.