Ανανέωσαν Εργοτέλης και Γιώργος Μακράκης, με το βάρος στις Ακαδημίες.


Αναμενόμενη ήταν η συνεργασία εκ νέου για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανάμεσα σε Εργοτέλη, με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Μακράκη, που εκτός το αντρικό θα περιλαμβάνει και πολλά καινοτόμα  πράγματα στις Ακαδημίες. 



Ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ κ.Βαγγέλης Γιαννουλάκης, συναντήθηκε την Κυριακή το βράδυ με τον κορυφαίο Κρητικό προπονητή, τα  βρήκαν σε όλα και συμφώνησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους  που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να κάθεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο κόουτς Μακράκης παρά τις ποικίλες "αντιξοότητες"κατάφερε με τη δουλειά του να φθάσει και να διατηρήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και ανταγωνιστικότητας μέχρι το τέλος, που είχε ως αποτέλεσμα να επιτύχει ο Εργοτέλης ένα θαύμα, που δεν είναι άλλο από την παραμονή της ομάδας στην Β΄Εθνική κατηγορία.

Οι δύο πλευρές στην συνάντηση στην οποία είχαν  συζήτησαν περί της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, τόσο για αντρικό, αλλά κυρίως για τις Ακαδημίες, που όπως πληροφορηθήκαμε "θα υπάρξουν πολλά και καινοτόμα πράγματα".

Ο Β.Γιαννουλάκης επίσης συζήτησε με τον άνθρωπο που οδήγησε την ομάδα στην κορυφαία επιτυχία της ιστορίας του Εργοτέλη, για την στελέχωση της ανδρικής ομάδας, που δεν περιλαμβάνει μέσα τον  Αντώνη Σκλήβα και τον Μάριο Σακελλαράκη.

Παράλληλα με τους υπόλοιπους, γίνονται επαφές θα ακούσουν τις προτάσεις τους και θα αποφασίσουν τι θα γίνει.

Από κει και πέρα υπάρχει μια εισήγηση του προπονητή για κάποια παιδιά των Ακαδημιών που θα προωθηθούν.

Πρώτα απ όλα όμως θα υπάρξει η "τυπική" ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας με τον κορυφαίο Κρητικό προπονητή. 
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.