Εθνική Κορασίδων | Φιλική ήττα απ την Πολωνία με κορυφαία την Κριμιλή.


Η Εθνική Ομάδα των Κορασίδων στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ηττήθηκε με 56-79 από την Πολωνία στο ΟΑΚΑ, έχοντας κορυφαία την αθλήτρια του Εργοτέλη Ιωάννα Κριμιλή.

Η Ιωάννα ήταν η πρώτη σκόρερ της Εθνικής μας σημειώνοντας 14 πόντους με 2 τρίποντα.

Να θυμίσουμε ότι πριν 10 ημέρες η Κριμιλή (μαζί με την συμπαίκτρια της Σεμερτζάκη), αγωνιζόταν με την Εθνική Παγκορασίδων στο τουρνουά φιλία στην Ισπανία..

Αναφορικά με το ματς η τελική διαφορά στο σκορ είναι πλασματική και ουσιαστικά διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο στο οποίο ο Ομοσπονδιακός Προπονητής, Τάκης Μπακογεώργος, δοκίμασε και τις 14 αθλήτριες που είχε στην διάθεση του.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 19-6 (8’). Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Οι Πολωνέζες  που έχουν παίξει άλλα 6 παιχνίδια στην προετοιμασία τους έδειξαν πιο έτοιμες και με σαφώς με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Η Εθνική Ομάδα είχε προβλήματα στην διάσπαση της πίεσης στα ¾ το γηπέδου που έπαιξε η Πολωνία και υπέπεσε σε πολλά λάθη. Αμυντικά είχε μαχητικότητα και μεγάλη διάθεση.

Σήμερα, Τρίτη (26/7) θα διεξαχθεί το επόμενο φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία, στο ΟΑΚΑ (5μμ).

Ελλάδα-Πολωνία 56-79
Δεκάλεπτα: 26-13, 35-43, 48-54, 56-79.

Ελλάδα (Μπακογεώργος): Χατζηβασιλείου 4, Αναστασοπούλου 2, Σαπαλίδου 1, Γασπαράτου, Τσαφάρα, Πράπα 9 (1), Κριμηλή 14 (2), Κριμητζά, Κούκη 4, Χατζηλεοντή 4, Μπουντούκα 2, Γιαννουσίου, Σιδέρη, Βαντσιούρη 7 (1).
Πολωνία (Μάλιε): Χιπ 9, Βοστάλα 4, Τζίνκα 6, Κουλίνσκα 5 (1), Μακουράτ 5 (1), Ιβανιούκ 1, Ποπιότ 8, Μπάνατσακ 6, Βιντκντβσκά 9, Ζιεμμπόρσκα 12, Τρέζσκιακ 6, Λετστσίνκα 8


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.