Από την Κρήτη στην Καβάλα ο Α.Σκλήβας.


Ο  21 χρονος πάουερ φόργουορντ Αντώνης Σκλήβας, με θητεία στο ΟΦΗ και τον Εργοτέλη, αποχαιρετά την Κρήτη και μετακομίζει στην Καβάλα.


Ο  απο την Ρόδο αθλητής, ήταν φοιτητής στο Ηρακλειο και παραλληλα ασχολούνταν με το μπάσκετ στην Κρήτη, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Α2 με τον ΟΦΗ την σεζόν 2014-15, παίρνοντας συμμετοχή σε 24 παιχνίδια.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές αθλητής αγωνίστηκε πέρυσι στην Β΄Εθνική  με τον Εργοτέλη και είχε 8 πόντους ανά παιχνίδι, βοηθώντας  τους Κρητικούς να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ειχε την ατυχία να μην αγωνιστεί για ένα γύρο στους "κιτρινόμαυρους",  μετά είχε ένα τραυματισμό και απουσίασε σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν. 

Η προοπτική της Καβάλας έδωσε νέο ενδιαφέρον στους στόχους του παίκτη που συγκεντρώνεται στην καλαθοσφαίριση, αλλα γεγονός είναι οτι οι "κιτρινόμαυροι" στο  φετινό σχεδιασμό δεν ήταν στα πλάνα, καθώς αναζητούν ψηλό, που να παίζει στο "ζωγραφιστό".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.