Ηράκλειο | Μετά το ΔΣ , οι ανακοινώσεις.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και αμέσως μετά αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στην ομάδα μπάσκετ.Ποια η πρώτη μεταγραφή.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "Νεα Κρήτη" και η Νίκη Μηλιαράκη "σε αναμονή των διοικητικών εξελίξεων βρίσκονται στο Ηράκλειο, προκειμένου να προχωρήσουν στα μεταγραφικά ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου θα πραγματοποιηθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και αμέσως μετά αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις στην ομάδα μπάσκετ.

Η Επιτροπή έχει ήδη κάνει τις πρώτες κινήσεις της και φαίνεται ότι το ρόστερ της νέας σεζόν είναι σχεδόν έτοιμο. Ο βασικός κορμός από την περυσινή ομάδα θα παραμείνει, καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει Λιανός, Κουπίδης και Πάλλης, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει ο Καραδολάμης. 

Συμφωνία, όμως, υπάρχει και με παίκτες που θα αποτελέσουν νέα πρόσωπα, όμως προς το παρόν τα ονόματά τους δεν είναι ανακοινώσιμα.

Εμείς με την σειρά μας να προσθέσουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε ότι η πρώτη μεταγραφή, αφορά 22χρονο Κρητικό εκτός νησιού, forward, που πέρυσι στην κατηγορία που αγωνίστηκε με την ομάδα του, είχε 26 συμμετοχές, σημειώνοντας 237 πόντους με 1, τρίποντο έχοντας μ.ο 9 πόντους.

Στο Ηράκλειο είναι σίγουροι ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία και όλα δείχνουν ότι θα δικαιωθούν καθώς ήδη δύο ομάδες φαίνεται να αποχωρούν (Καβάλα, Κηφισιά).

Πηγή ρεπορτάζ : "neakriti.gr"
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.