Οριστικό. Αδυναμία συμμετοχής της Ακαδημίας Ρεθύμνου, στην Γ΄Εθνική.


Κρίμα κι άδικο για την Ακαδημία Ρεθύμνου, που βλέπει κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς, να μην βρίσκει ανταπόκριση απο την τοπική κοινωνία και αποσύρεται απο το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ παραιτήθηκε και ο Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης.

Αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ, με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα να κατακτά τον τίτλο και την άνοδο, άνθρωποι της, επιδόθηκαν σ ένα σαφάρι εύρεσης οικονομικών πόρων που απαιτούνται για την κατηγορία.

Παρά την επίπονη προσπάθεια δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα  για λόγους οικονομικής δυσπραγίας να μην κατεβαίνει στην Γ Εθνική.

Αμέσως μετ την οριστικοποίηση του γεγονότος, ο τεχνικός της ομάδας (που έβγαλε την ομάδα απ την αφάνεια και την οδήγησε για πρώτη φορά στα "σαλόνια" Εθνικών κατηγοριών,Β.Θεοδωρουλάκης,  έθεσε την παραίτησή του πριν από λίγο στην διάθεση της ομάδας.

Σε δηλώσεις του ο καταξιωμένος τεχνικός μας τόνισε οτι:
"Πριν από λίγο έθεσα την παραίτησή μου μόλις στην διάθεση της ομάδας. Ένας κύκλος τελείωσε και είμαι περήφανος για τις επιτυχίες, τις χαρές αλλά και τις λύπες που έζησα σε αυτήν την ομάδα".

Β. Θεοδωρουλάκης " Τελείωσε άδοξα".

Ο κόουτς Βαγγέλης Θεοδωρουλάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τονίζει χαρακτηριστικά ότι "τα όνειρα, τελείωσαν άδοξα" ενώ επισημαίνει " άλλη μια παράπλευρη απώλεια στα χρόνια της κρίσης αυτή".

Αναλυτικά:

"Σήμερα τέλειωσε μια μικρή ιστορία που είχαμε φτιάξει μερικά παιδιά με όνειρα που τα σιγοντάριζα εγώ, μέσω μιας ομάδας μπάσκετ.
Τέλειωσε εντελώς άδοξα, μιας και παρόλο που πήραμε πρωτάθλημα και ανεβήκαμε κατηγορία, οι οικονομικές δυνατότητες της ομάδας ήταν τέτοιες που ήταν αδύνατο να κατέβουμε σε εθνική κατηγορία.

Άλλη μια παράπλευρη απώλεια στα χρόνια της κρίσης αυτή την φορά όχι με θύματα πραγματικούς ανθρώπους, αλλά μια σειρά όνειρα παιδιών, που ξενυχτούσαν αργά το βράδυ κάνοντας προπόνηση για να κυνηγήσουν τα όνειρα τους…

Καλή συνέχεια σε όλους που ήταν μέλη σε αυτή την ομάδα και τους εύχομαι ότι καλύτερο για το υπόλοιπο της ζωής τους".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.