"Χορός" αφίξεων (τρεις) στο Δειλινό.

 

Η ομάδα του Δειλινού, αναμένεται να εμφανιστεί πλήρως ανανεωμένη στο καινούργιο πρωτάθλημα των Ανδρών ΕΚΑΣΚ, έχοντας ήδη φέρει στις τάξεις της τρεις παίκτες οι οποίοι δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα ακόμα.


Η διοίκηση του συλλόγου, έχει ήδη καιρό, ανανεώσει την  συνεργασία με τον τεχνικό  Γ.Γωνιωτάκη και το μεταγραφικό πλάνο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Η ομάδα των "Δυτικών προαστίων"  έχει πάγια τακτική να ανακαλύπτει και να αναδεικνύει νεαρά, ταλαντούχα παιδιά με στόχο κάποια μέρα να εξελιχθούν σε σημαντικούς παίκτες.

Έτσι το Δειλινό έχει αποκτήσει με ελευθέρας τρεις παίκτες, νεαρούς και ταλαντούχους με προοπτικές.

Συγκεκριμένα απέκτησε νεαρό ταλαντούχο που έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες ομάδες του Ηρακλείου, ιδιαίτερα στη πρώτη της καριέρας του είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα τμήματα υποδομής.Αγωνίζεται κοντά στην ρακέτα, καθώς έχει πλούσια σωματικά προσόντα.

Ο δεύτερος έχει ξεκινήσει από την ίδια ομάδα με τον πρώτο, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα του πρωταθλήματος Ανδρών ΕΚΑΣΚ.

Τέλος ο τρίτος ταλαντούχος παίκτης, είναι περιφερειακός, ξεκίνησε απ τις Ακαδημίες του Δειλινού και πέρυσι αγωνίστηκε σε Εθνικές κατηγορίες.

Σύντομα η διοίκηση της ομάδας , θα προβεί σε ανακοινώσεις.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.