Τίτλοι τέλους για τον Νασούφη και την Μεσαρά. Ευχαριστήριες ανακοινώσεις και των δύο.


Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Μεσσαράς, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Νασούφης , ο οποίος  εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του απο την ομάδα, η οποία μέσω της επίσημης σελίδας, τoν ευχαριστεί.


Ένας απόλυτα επιτυχημένος κύκλος συνεργασίας αναμεσα στην ομάδα της Μεσσαράς και τον προπονητή Δημήτρη Νασούφη ολοκληρώθηκε.

Ο προπονητής των 2 τελικών στο πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΚ, ο προπονητής που ανέδειξε και διπλασίασε σε άτομα τις Ακαδημίας της ομάδας των Μοιρών, ο προπονητής που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά του, με την επιτυχία στην δημοφιλέστερη ομάδα του μεγαλύτερου κάμπου της Κρήτης, αποχωρεί απο την ομάδα ευχαριστώντας τους με την υπόσχεση να τα...λένε τα καλοκαίρια.

Η ανακοίνωση που έστειλε πριν από λίγο στο kritikobasket.gr , ο προπονητής  κ.  Δημήτρης Νασούφης

"Η ζωή γίνεται κατανοητή μόνο πηγαίνοντας προς τα πίσω.
Πρέπει, όμως, να τη ζούμε μόνο πηγαίνοντας προς τα εμπρός.
Soren Kierkegaard

Ύστερα από πολλή σκέψη και λαμβάνοντας υπόψιν επαγγελματικές αλλά κυρίως οικογενειακές παραμέτρους, έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό στους ανθρώπους του 
Γ.Α.Σ.Μεσσαράς την απόφασή μου να μη συνεχίσω την πορεία μου στο σύλλογο.

Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας μας, διαπίστωσα πως είναι άνθρωποι
νεοεισερχόμενοι στο χώρο του μπάσκετ , με καθαρή ματιά, με επιμονή στην τήρηση των δεσμεύσεών τους, με αγάπη για την ομάδα τους και τον τόπο τους. 

Οι διακρίσεις που επιτεύχθηκαν σε αυτά τα τρία χρόνια για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, μεταξύ άλλων οι δύο συμμετοχές σε τελικούς Ε.Κ.Α.Σ.Κ ανδρών, ένα πρωτάθλημα παμπαίδων, και, ίσως το κυριότερο, η αύξηση του αριθμού των υποδομών κατά 95% όπως και οι δραστηριότητες που έγιναν στα τμήματα αυτών, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον και εφαλτήριο για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Τους ευχαριστώ, λοιπόν, για την ανεπανάληπτη φιλοξενία και τη συνεργασία. 
Επίσης, πρέπει να κάνω ειδική μνεία και να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την αυταπάρνηση και την προσπάθεια σε όλες τις μάχες που δώσαμε. 

Τέλος, φυσικά, όλον τον κόσμο της περιοχής για την αμέριστη συμπαράσταση στα παιχνίδια μας, αλλά και την ειλικρινή φιλία.

Δεν λέμε αντίο, παρά εις το επανιδείν τα καλοκαίρια.

Δημήτρης


Από την μεριά της η ομάδα της Μεσαράς,  ευχαριστεί τον κ.Νασούφη για την συνεργασία.

"Ο ΓΑΣ Μεσσαρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Νασούφη. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον coach για όσα προσέφερε στην Μεσαρά αυτά τα τρία χρόνια παραμονής του, είτε με την ιδιότητα του προπονητή είτε ως άτομο βοηθώντας στα μέγιστα τον σύλλογο! 

Ευχόμαστε καλή συνέχεια".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.