Σήμερα οι τελικοί στο Εργασιακό μπάσκετ. Έκκληση βοήθειας.


Σήμερα Τετάρτη (20/7) θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού, οι τελικοί αγώνες στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ στα Χανιά.


Στην κορύφωσή του βρίσκεται το εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ, που διοργανώνει το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, καθώς το απόγευμα είναι προγραμματισμένοι οι τελικοί στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού.

Ειδικότερα στον τελικό της Α1 κατηγορίας στο μπάσκετ θα παίξουν Εύης Restaurant – Κάβα Κασιμάτης και σε αυτόν της Α2, που θα προηγηθεί κιόλας, Αστυνομία – Κοσμήματα Μουζουράκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι το εξής:

• Κλ. Κλαδισού
18:00 Τελικός Α2 Κατηγορίας: Αστυνομία – Κοσμήματα Μουζουράκης
19:30 Tελικός Α1 Κατηγορίας: Εύης Restaurant – Κάβα Κασιμάτης


Τη Δευτέρα (18/7) διεξήχθησαν οι μικροί τελικοί σε Α1 και Α2, καθώς και τα παιχνίδια των play out.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 18/7/2016, ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΔΙΣΟΥ
17.00 ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΖΟΥΒΑΔΑΚΗΣ - ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 73-36 (PLAY OUT A1)
18.30 ΩΡΙΩΝΑΣ - ΝΕΑΡΧΟΣ 55-51 (PLAY OUT A1)
20.00 ΑΕΤΟΙ - ΝΤΑΞ 57-52 (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Α2)
21.30 ΕΝΕΤΙΚΟΝ - ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΖΑΚΗΣ 55-54 - 2η παράταση (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ Α1)

Βοήθεια προς τον Ευτ.Κοκκινάκη.

Στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εργασιακού μπάσκετ Χανίων, οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν έκκληση βοήθειας (ξανά) για τον Ευτύχη Κοκκινάκη, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αναλυτικά:
Αγαπητοί συναθλητές και συμπολίτες,
Ο Δημοσιογράφος και Υπάλληλος της Δ.Ε.Υ.Α.Χανίων Ευτύχιος Κοκκινάκης του Μαρίνου που είναι σε όλους μας γνωστός από την παρουσία του στη γραμματεία των αγώνων του εργασιακού μας πρωταθλήματος μπάσκετ και όχι μόνο, βρίσκεται λόγω προβλήματος υγείας ΑΚΟΜΑ στην Αθήνα. 
Μας παρακάλεσε αν γίνεται να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε άλλη μια φορά, συνεπώς κάνουμε αυτή την ανάρτηση στη σελίδα μας στο Facebook για να τη δουν όσοι περισσότεροι γίνεται.
Μας έχει δώσει τον παρακάτω αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς, για όποιον θέλει να βοηθήσει καταθέτοντας ότι ποσό μπορεί:
ΙΒΑΝ: GR 9501 7137 7000 6377 0102 86911
Ευχαριστούμε για την προσοχή και την κατανόησή σας
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.