Φάρος και Αρκαδικός σε αναμονή για την Α1 !.


Όσοι χαρακτήρισαν τον Φάρο ως τον χαμένο της νέας περιόδου, μάλλον, πρέπει να το ξανασκεφθούν. Πέφτοντας η Κηφισιά θα φέρει ξανά στην επικαιρότητα το θέμα συμμετοχής του Φάρου στην Α1!!!



Την ώρα που αναμένεται επίσημη ανακοίνωση για τις... τύχες της Κηφισιάς, ο Φάρος Κερατσινίου είναι -βάσει προκήρυξης- ο πρώτος επιλαχών για μία θέση στην Α1. Stand by και ο Αρκαδικός μέσω... wild card.

O Φάρος τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α2 παίρνοντας την άνοδο για την Α1, αλλά επέλεξε να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή και να βρεθεί τελικά στα παρκέ της πρώτης κατηγορίας.

Βάσει προκήρυξης, η ομάδα του Κερατσινίου είναι η πρώτη επιλαχούσα αν υπάρξει κενή θέση στην Α1, καθώς τοποθετήθηκε στην κορυφή της λίστας των ομάδων της Α2 που θα συμμετάσχουν στο επόμενο πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι του Φάρου, αυτή τη φορά, σκέφτονται το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτούν τυχόν ευκαιρία ανόδου, αφού η υπόθεση της Κηφισιάς είναι ανοικτή και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση. Όλα δείχνουν ότι η ομάδα των Βορείων Προαστίων οδεύει προς τη Β' Εθνική, καθώς οι τελευταίες επαφές του Γιώργου Βαγενά και του δημάρχου Κηφισιάς έχουν αποβεί άκαρπες. 


Επόμενος επιλαχών, αν ο Φάρος επιλέξει και πάλι να μη δηλώσει συμμετοχή ή αν προκύψει και δεύτερη κενή θέση (σ.σ. εξαρτάται και από το τί θα συμβεί με τα Τρίκαλα) είναι ο Εθνικός που τερμάτισε τέταρτος στο πρωτάθλημα της Α2. Αν όμως ο Εθνικός πει «όχι» στην προοπτική ανόδου, τότε θα δοθεί wild card σε ομάδα της δεύτερης κατηγορίας.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, η ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα πάρει στα χέρια της την wild card είναι ο Αρκαδικός σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. 

Οι Αρκάδες υποβιβάστηκαν πέρσι από την Α1 και τοποθετήθηκαν στην προτελευταία θέση της Α2. Ωστόσο, αποτελούν την ομάδα που θα λάβει το «εισιτήριο» ανόδου και γι' αυτό το λόγο άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε σήμερα (28/7) στα γραφεία της ομοσπονδίας.   
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.