Αποχωρεί από την Α1 η Κηφισιά, στην Α2 το Ηράκλειο.


Η Κηφισιά ενημέρωσε τον ΕΣΑΚΕ πως δεν θα παίξει στην Α1 την επόμενη σεζόν πράγμα που σημαίνει πως θα υποβιβαστεί στη Β’ Εθνική και το Ηράκλειο θα καλύψει τη θέση στην Α2.


Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων αδυνατεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 για την αγωνιστική σεζόν 2016-17. Η ομάδα θα αγωνισθεί στο πρωτάθλημα Β' Εθνικής Κατηγορίας. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν την ομάδα στα τρία χρόνια που εμφανίσθηκε στην Α1 κατηγορία.

-Η εθελούσια πτώση της Κηφισιάς στην Β' Εθνική φέρνει αυτόματα την ιστορική ομάδα της Κρήτης στην δεύτερη τι τάξει κατηγορία, μια άνοδο που βάσει την εικόνα τις περσινής σεζόν δικαιούται ολοκληρωτικά καθώς ήταν πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής σχεδόν στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Μένει πια να δούμε από την πλευρά του ΕΣΑΚΕ, σε ποια ομάδα θα γίνει η πρόσκληση για να συμπληρωθούν οι ομάδες. Ο Φάρος περιμένει καθώς είναι ο πρώτος επιλαχών για αυτή τη θέση, αλλά την ίσια στιγμή περιμένει και ο Εθνικός.

Η Κηφισιά δεν κατάφερε να βρει οικονομικούς πόρους, 
    
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.