Μεθυσμένη πολιτεία το Αρκάδι !!(Video).


Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο κλ."Μ.Μερκούρη" στο Ρέθυμνο,  με το Αρκάδι να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΚ και να σηκώνουν ψηλά στον ουρανό το τρόπαιο.

Οι αθλήτριες του "πρωτομάστορα των επιτυχιών" κόουτς Πλευράκη, δεν σταμάτησαν λεπτό να πανηγυρίζουν, οι  φίλοι της ομάδας και οι κοπέλες, γλέντησαν δίχως τέλος, χωρίς όρια ενώ τα συναισθήματα που ξεχείλισαν στο κλειστό, προκάλεσαν ρίγη συγκίνησης.

Τα κορίτσια ζούσαν στιγμές μαγικές και όσα ακολούθησαν χάραξαν για πάντα στις μνήμες των πρωταγωνιστριών, στιγμές οι οποίες βγήκαν από τις σελίδες του πλέον ευφάνταστου μυθιστορήματος ενώ το kritikobasket.gr, αποτύπωσε την χαρά αυτή.

Το πόσο σπουδαία δουλειά κάνει όλα αυτά τα χρόνια ο Κώστας Πλευράκης, αποτυπώνεται περίτρανα στο βίντεο, που δείχνει πόσο δεμένη, πόσο ΟΜΑΔΑ είναι το Αρκάδι, όλοι βάζουν πάνω το ΕΜΕΙΣ από το ΕΓΩ και δείχνει γιατί ο κορυφαίος Κρητικός προπονητής σε Πανελλήνιο επίπεδο είναι απλά..κορυφαίος.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.