MILKO 3X3 | Μπάσκετ στην Μαρίνα Ρεθύμνου (Φώτο).


Τα τουρνουά MILKO3X3 έδωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους με τα παιδιά και το μπάσκετ στο Ρέθυμνο αυτό το Σαββατοκύριακο που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου . 


Στο Ρέθυμνο συνολικά 212 παιδιά (164 αγόρια και 48 κορίτσια) πήραν μέρος στο τουρνουά MILKO3X3 που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου . 

Στις ελεύθερες βολές νικητές ήταν η Δήμητρα Θεοδοσουλάκη (Δημοτικό) και ο Γιώργος Κωστάκης (Γυμνάσιος-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Άγγελος Φραντζεσκάκης (Δημοτικό) και ο Νώντας Αθανίτης (Γυμνάσιο-Λύκειο).

Στο χώρο της Μαρίνας Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν πάνω από διακόσια παιδιά(αγόρια, κορίτσια) όπου παρά τις δυσκολίες της περιόδου(εξετάσεις, παράλληλα τουρνουά, εκδηλώσεις κ.α) έπαιξαν, γυμνάστηκαν, διασκέδασαν και πάνω από όλα χάρηκαν την κάθε στιγμή της διοργάνωσης αυτής, που έχει μπει για τα καλά στις καρδιές όλων των εμπλεκόμενων.

Πέρα από τους αγώνες μπάσκετ τα παιδιά στο διήμερο αυτό συμμετείχαν και σε διαγωνισμούς βολών καθώς και τριπόντων με τους νικητές να λαμβάνουν πλούσια δώρα από τους διοργανωτές και από τον χορηγό την εταιρεία MILKO.

Στα αξιοσημείωτα της διήμερης αυτής διοργάνωσης είναι ότι συμμετείχαν αρκετά παιδιά και πέρα των ακαδημιών του Μπάσκετ όπως αυτών του βόλεϊ του ποδοσφαίρου αλλά και πολλών άλλων αθλημάτων δείχνοντας ότι ο αθλητισμός ειδικά στις παιδικές ηλικίες δεν χαρακτηρίζεται από ένα συγκεκριμένο άθλημα.

Πολύτιμη βοήθεια και σημαντική στήριξη στην εν λόγο διοργάνωση προσέφεραν αρκετοί φορείς αλλά και πολίτες  και αξίζει να τους αναφέρουμε αλλά και συγχρόνως να τους ευχαριστήσουμε διότι χωρίς αυτούς η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί:

Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών- Διασωστών Ν. Ρεθύμνης, , Ξενοδοχείο “ΒΙΟ”, εταιρεία «MILKO»  “ Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ, ΑΡΚΑΔΙ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ), τα Εστιατόρια   “ΚΟΚΚΙΝΟΣ” και “Κα ΜΑΡΙΑ” και το Μεζεδοπωλείο «Ba-raki» .

Φωτορεπορτάζ :





Πηγη:"rethemnosnews.gr".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.