HERAKLION BASKETBALL ACADEMY (HBC) Cump | Από 21 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.


Το Ηράκλειο δημιουργεί και φέτος "Ακαδημία μπάσκετ", με την ονομασία Heraklion Basketball Academy (HBC), στο κλειστο Αλικαρνασσού χωρισμένο σε δυο περιόδους απο 21/06 έως 02/07.

Το φυλλάδιο αναφέρει:

Η πρόταση για τη λειτουργία μιας Ακαδημίας Μπάσκετ είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. στο άθλημα. 


Μια εμπειρία που διδάσκει πόσο αναγκαία και χρήσιμη είναι η συμμετοχή των παιδιών μικρής ηλικίας σε ένα μεθοδευμένο πρόγραμμα το οποίο να συνδυάζει την μάθηση, την ψυχαγωγία και ταυτόχρονα να διδάσκει τα μυστικά του Μπάσκετ.

Με την πρωτοποριακή αυτή προσπάθεια, το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμβάλλει στην πρόοδο του Κρητικού Μπάσκετ και μάλιστα στον πιο ευαίσθητο χώρο που είναι τα μικρά παιδιά.

Η Ακαδημία θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου ";Μελίνα Μερκούρη" Νέας Αλικαρνασσού, σε δύο περιόδους:

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ:
21 Ιουνίου - 25 Ιουνίου 2016 8:30-14:00

2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ:
27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2016 8:30-14:00

Το αθλητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική στην ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ του Μπάσκετ, στην ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, στον σωστό τρόπο ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΥΓΙΕΙΝΗΣ για τον αθλητή, ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ αγώνα, διαιτησίας και προβολές ΒΙΝΤΕΟ - ΦΙΛΜ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ - ΒΟΗΘΟΙ - ΑΘΛΗΤΕΣ
Παράλληλα με τους διοργανωτές-προπονητές ένας σημαντικός αριθμός από γνωστούς προπονητές και αξιόλογους αθλητές θα βοηθήσει τους νέους και τις νέες, δείχνοντάς τους μέσα από την γνώση και την εμπειρια τους τα μυστικά του Αθλήματος...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ - ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Κατά τη διάρκεια των δύο περιόδων, την Ακαδημία θα επισκεφθούν φιλοξενούμενοι του Ομίλου, διάφορες προσωπικότητες του Μπάσκετ και θα μιλήσουν ο καθένας από τη δική του θέση σχετικά με το άθλημα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ μπορούν να πάρουν μέρος αγόρια και κορίτσια 8-17 χρονών που αγαπούν το μπάσκετ και επιθυμούν να μάθουν τα μυστικά του ή να βελτιώσουν την ατομική τους γνώση και επιδεξιότητα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει συμπληρώστε την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (σχετικό απόκομμα) και παραδώστε την, μαζί με το παράβολο συμμετοχής 40€ - 70€ (εφόσον κάποιο παιδί επιθυμεί να συμμετάσχει και στις δύο περιόδους), στην διεύθυνση της Ακαδημίας που είναι:

HERAKLION BASKETBALL ACADEMY

Επίσης Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν και στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη της Νέας Αλικαρνασσού.

Για περισσότερες πληροφορίες κάθε μέρα στο τηλέφωνο: 2810-224745 

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 και επειδή ο αριθμός των αθλητών ανά περίοδο είναι περιορισμένος θα πρέπει να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την είσοδο του κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ και μία φωτογραφία και θα παραλαμβάνει από τη Γραμματεία ένα ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ και μία ΦΑΝΕΛΛΑ.

ΓΙΟΡΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Κάθε αθλητής και αθλήτρια μετά από μία εβδομάδα γεμάτη ΜΠΑΣΚΕΤ θα συμμετέχει στη γιορτή που θα γίνεται στην λήξη κάθε περιόδου.

Θα γίνονται συναγωνιστικά παιχνίδια, ατομικά και ομαδικά, θα βραβεύονται οι καλύτεροι αθλητές -τριες
της περιόδου, και τέλος θα απονέμονται διπλώματα σε όλους που θα συμμετέχουν. Φεύγοντας κάθε παιδί θα
παίρνει το φύλλο αξιολόγησής του μαζί με ένα πρόγραμμα για την ατομική του βελτίωση. 

Θα υπάρξουν πολλά δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Heraklion Basketball Camp
Δουκός Μποφώρ 1, ΤΚ 71202


ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ

Ο .................................................................................

κηδεμόνας του αθλητή, βεβαιώνω ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής ότι ο/η .................... μου, μπορεί να συμμετέχει στις αθλητικές δραστηριότητες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ, σύμφωνα με το πρόγραμμα, χωρίς
κανένα περιορισμό.

Επίσης βεβαιώνω ότι ταυτόχρονα με τη συμμετοχή του στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ θα προσκομίσει "ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ", ότι μπορεί να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 21 Ιουνίου -25 Ιουνίου 2016

2η ΠΕΡΙΟΔΟΣ: 27 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2016

Σημειώσατε με Χ την περίοδο ή τις περιόδους που σας ενδιαφέρουν.

...................................

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Υπογραφή Κηδεμόνα
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.