Το Αρκάδι ευχαριστεί .Στο game center, το ειδικό πρωτάθλημα.


Το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ του ΟΚΑ Αρκάδι με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους όσους το βοήθησαν να προσφέρει ακόμη μία διάκριση στον Ρεθυμνιώτικο αθλητισμό, αναρτώντας  ανακοίνωση. 

Η ανακοίνωση:

"Ο ΟΚΑ Αρκάδι ευχαριστεί τους χορηγούς που βοήθησαν την ομάδα μας: 
Τα Οπτικά Ανδρουλάκης, Αλουμίνια Φραγγελάκης, την Μανουκαράκης Α.Ε., τα Ανταλλακτικά Στεφανουδάκης, τον Φούρνο Χαμογεωργάκης, τα ξενοδοχεία Aquila Rithymna Beach, Pantheon και Απόλλων, το αρτοποιείο Παραδοσιακό, το Bonn – Anel, τα Σούπερ Μάρκετ Παπαδάκης, το εστιατόριο Toscana, το Italian Job, το Yog – Inn Παναρετάκη, το κοσμηματοπωλείο Feel Silver, την ταβέρνα White Lady, το εστιατόριο Κόκκινος, το Ράδιο Υπάρχω, το βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης, το Café Bar Calypso, τις εφημερίδες Κρητική Επιθεώρηση και Ρεθεμνιώτικα Νέα, τα υγρά καύσιμα "Χατζηαποστόλου" και την ΕΚΑΣΚ".


Το προγραμμα  στο Ειδικό Πρωταθλημα:

Οι Ρεθυμνιώτισσες, κατάκτησαν την κορυφή της Κρήτης και το ενδιαφέρον  πλέον  στρέφεται στους αγώνες μπαράζ το τετραήμερο 23-26 Ιουνίου στο κλειστό του Μετς για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. 

Στο game center του kritikobasket.gr, βρίσκεται πλέον όλο το προγραμμα , οι ομάδες ενώ σύντομα θα πλαισιωθεί απο τα roster όλων των ομάδων.

Ήδη βρίσκεται η ομάδα του Αρκαδίου (πατήστε τον σύνδεσμο):


Αναλυτικά το προγραμμα ξανά:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.