Κέρδισαν τις εντυπώσεις οι παμπαίδες του Ηροδότου, στο φιλικό με ΠΑΟ.


Εξαιρετική παρουσία, είχαν στο πρωτο φιλικό ματς στην Αθήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό οι παμπαίδες του Ηροδότου.Αναμνηστική φώτο απο το σημερινό παιχνιδι.


Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Κρήτης αντιμετώπισαν στο πρωτο απο τα τρία φιλικά παιχνιδια που θα δώσουν στην πρωτεύουσα τον Παναθηναϊκο στο δεύτερο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Το παιχνίδι έγινε σε πολυ καλό κλίμα με τους τεχνικούς του  Ηροδότου  να χρησιμοποιούν όλα  (και τα 15)  παιδια που έχουν στην αποστολή, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Το ταλέντο και η ποιότητα της ομάδας της Μαρίας Γιαλούση δεν άργησε να φανεί με το "καλημέρα", η οποία παρουσίασε δείγματα προσεγμένης δουλειάς, τόσο τεχνικά, όσο και τακτικά, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά, να ξεδιπλώσουν το πλουσιο ταλέντο τους.

Σκορ επίσημο δεν υπήρχε, καθώς αυτά τα παιχνιδια ειναι αναπτυξιακού χαρακτήρα, ωστόσο και μετά από μία μεγάλη μάχη, οι παμπαίδες της Αλικαρνασσού, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με ανεπίσημο σκορ στο παιχνίδι 54-53.

Αυριο ο Ηρόδοτος στο δεύτερο φιλικό του, αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ στις 14:00 τον Ολυμπιακό.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.