Τάκης Χωραϊτης | "Θέλουμε ως ΟΦΗ να έχουμε πιο ενεργό ρόλο στην ΕΚΑΣΚ".


Ο ΟΦΗ εκπροσωπείται νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ, με δυο στελέχη, τον Τάκη Χωραίτη, (τακτικό μέλος) και τον Θωμά Καρβούνη,(αναπληρωματικό μέλος) του Δ.Σ., ενώ ο Ερασιτέχνης συγχαίρει την νέα διοίκηση.



Ο Τάκης Χωραίτης, τόνισε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την απόφαση του να συμμετάσχει στο νέο συμβούλιο της ΕΚΑΣΚ «κατ' αρχήν θέλουμε ως ΟΦΗ να έχουμε πιο ενεργό ρόλο στην ΕΚΑΣΚ. Αυτός είναι ο ένας λόγος που μας ώθηκε να συμμετάσχουμε στη νέα διοίκηση. Ο δεύτερος και εξίσου σημαντικός, είναι για να βοηθήσουμε και εμείς με τις δυνάμεις μας, για την όσο το δυνατόν καλυτέρευση του μπάσκετ. Πιστεύω ότι όσοι αγαπάμε αυτό το άθλημα, θα πρέπει να βοηθάμε με όλους τους τρόπους» ανέφερε ο Τάκης Χωραίτης.

Συγχαίρει Μαρκάκη και Δ.Σ.

«Κύριε Πρόεδρε,

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ., οι αθλητές και οι φίλοι σωματείου μας, σας συγχαίρουν θερμά τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους άξιους συνεργάτες σας, για την εκλογή σας. Σας ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για το καλό του αθλητισμού.

Με εκτίμηση

Ο Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης Σπυριδάκης».
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.