Ανδρογέας | Τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων, στην λήξη της χρονιάς.


Ο Ανδρογέας θα αποχαιρετήσει την αγωνιστική χρονιά, με μια σειρά εκδηλώσεων, διάρκειας τριών ημερών , όπως ανακοίνωσε η δραστήρια διοίκηση της ομάδας.



Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Άλλη μια μπασκετική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Ο απολογισμός ήταν ιδιαίτερα θετικός τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο οργάνωσης και ανάπτυξης των ακαδημιών. 

Ο επίλογος της χρονιάς θα ξεκινήσει με τριήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στον χώρο του 19ου Δημοτικού Σχολείου.


Δευτέρα 27/6/16 ξεκινάνε τα τμήματα των Παίδων , Κορασίδων και Παμπαίδων 
Τρίτη 28/6/16 συνεχίζουν τα τμήματα από Δ- ΣΤ Δημοτικού και
Τετάρτη 29/6/16 ολοκληρώνουν τα τμήματα από Α-Γ Δημοτικού.

Όλες οι δραστηριότητες θα ξεκινούν στις 18.00 , θα περιλαμβάνουν διαγωνιστικά παιχνίδια ανά ηλικίες και στους "πρώτους " θα μοιραστούν αναμνηστικά δώρα, εμφανίσεις , τσάντες προπόνησης καπέλα, μπλουζάκια κ.α.

Το αποκορύφωμα θα γίνει την Τεταρτη στις 20.00 το βράδυ, με την παρουσία όλων των μελών της ομάδας , αφού το Διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιήσει την τελετή βράβευσης των παιδιών,
Εμείς βάζουμε τα βραβεία , τον χώρο, την μουσική επένδυση με dj και όσοι γονείς το επιθυμούν , κρύα πιάτα , γλυκά, πίτες αναψυκτικά, μεζεδάκια, μπουκιές κ.α που μπορούν να γεμίσουν τον μπουφέ μας. Όλα τα παραπάνω θα προσφέρονται δωρεάν και η παρουσία όλων κρίνετε απαραίτητη.

Απαραίτητη προυπόθεση να έχετε όρεξη και καλή διάθεση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!!".
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.