Πρώτη προπόνηση με τον Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τον Αντιδήμαρχο Κώστα Βαρδαβά


Στην πρώτη ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια στο νομό Ηρακλείου, η Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ βρέθηκε και πραγματοποίησε μαζί τους προπόνηση στα Δύο Αοράκια, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε Ο.Τ.Α κύριος Κώστας Βαρδαβας.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

Στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Δύο Αοράκια βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου και Πρόεδρος της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε Ο.Τ.Α κύριος Κώστας Βαρδαβας πραγματοποιώντας την πρώτη του...προπόνηση!

Ο κύριος Βαρδαβάς είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τους νέους αθλητές του Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ αλλά και να τονίσει για ακόμα μια φορά στα μέλη του Δ.Σ, πως το Ηράκλειο θα συνεχίσει να στηρίζει πρωτοβουλίες ανάπτυξης του αθλητισμού για ΑμεΑ.

Ως Α.Σ.Κ.Α ΗΡΑΚΛΕΙΟ ευχαριστούμε τον κύριο Βαρδαβά και τους συνεργάτες του για την μέχρι τώρα στήριξη, και ελπίζουμε να τον δούμε σύντομα σε αγώνες μας με το μπλουζάκιτης ομάδας!

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.