Καλαϊτζάκης και Μαρκάκης πρώτευσαν στις εκλογές της ΕΚΑΣΚ


Με πάνω απο 60% συμμετοχή από τα σωματεία (16 στα 25) πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, με τον Μπάμπη Μαρκάκη και Γιάννη Καλαϊτζάκη να πρωτεύουν στις ψήφους.

Ο Γίαννης Καλαϊτζάκης και ο Μπάμπης Μαρκάκης, ήταν αυτοί οι οποίοι συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους, με τον δεύτερο να είναι ο βασικός να συνεχίζει απο την θέση του προέδρου.

Το παρών στις εκλογές έδωσαν εκπρόσωποι από 16 σωματεία, σε σύνολο 25 της δύναμης της ΕΚΑΣΚ. 

Στις εκλογές όλα τα ψηφοδέλτια ήταν εγκυρα και σε σύνολο 16 ψήφων, ο Γιαννης Καλαϊτζάκης και ο Μπάμπης Μαρκάκης, έλαβαν τους περισσότερους ψήφους των ψήφων (15), ενω δεν εκλεχτηκε μέλος του Δ.Σ, ο Θωμάς Καρβούνης που είναι αναπληρωματικός.

Στην  εξελεγκτική επιτοπή εκλέχτηκαν και οι τρείς : Δοξαστάκης Κώστας, Κριμήλης  Ηλιίας,Ζαπετάκης Κων/νος.

Νωρίτερα η Γενική Συνέλευση, έκρινε απόλυτα επιτυχημένο το έργο του απερχόμενου προέδρου της ΕΚΑΣΚ Μπάμπη Μαρκάκη, όπως και των συνεργατών του, καθώς ψηφίσαν ομόφωνα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Τον διοικητικό απολογισμό, παρουσίασε ο αντιπρόεδρος κ .Γιαννουλάκης Βαγγέλης,  αναφερόμενος στα όσα έχει κάνει η  διοίκηση από το 2012 που έχει αναλάβει έως και σήμερα ενώ ο Σταύρος Καρλής έκανε τον οικονομικό απολογισμό.

Τον απολογισμό του αναπτυξιακού εκανε ο Γιάννης Καλαϊτζάκης.

Πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης ο σύμβουλος διοίκησης της ΑΝΕΚ-Superfast, Μπάμπης Σαλβαράκης, παρέδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον πρόεδρο της Ακαδημίας Ρεθύμνου Ανδρέα Λαδάκη.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, ήταν ο παράγοντας του ΟΦΗ κ.Συμεών Καμπάκας, ενώ γραμματέας ο Απόστολος Ανυφαντάκης του Ανδρογέα.

Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής στις εκλογές ήταν ο Μιχάλης Ξυλάκης του Κύδωνα, ενώ μέλη ο Δημήτρης Βογιάκης του Δειλινού και ο Αντώνης Λαδάκης της Ακαδημίας Ρεθύμνου.

Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε Σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση αμέσως μετά την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, οπου θα δοθούν και οι θεάσεις , απο τον πρόεδρο κ.Μαρκάκη Μπάμπη στα υπόλοιπα μέλη.

Τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΚΑΣΚ έχουν έξης:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

1. ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 15
2. ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15
3. ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 13
4. ΚΑΡΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 13
5. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 13
6. ΠΛΕΞΟΥΣΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 13
7. ΧΑΡΩΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 13
8. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 12
9. ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 12
10. ΧΩΡΑΪΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 12
11. ΛΑΠΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 10
12. ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΘΩΜΑΣ 3

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. ΔΟΞΑΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 12
2. ΖΑΜΠΕΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 12
3. ΚΡΙΜΗΛΗΣ ΗΛΙΑΣ 11

Εκλέγονται οι 11 πρώτοι και αναπληρωματικός ο κ. Καρβούνης Θωμάς.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.