Αποχωρεί από το Δειλινό, ο Γ. Φασουλάκης.


Μέσω ανακοίνωσης από τον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχηγός του Δειλινού, Γ.Φασουλάκης αποχωρεί από την ομάδα του Δειλινού, το οποίο με την σειρά του αποχαιρέτησε και τον ευχαρίστησε από καρδιάς.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Γ.Φασουλάκη και του Δειλινού:

Γιώργος Φασουλάκης:

"Η ζωή μας σε όλες τις εκφάνσεις της δεν είναι τίποτα άλλο από κύκλοι. Κύκλοι που ανοίγουν και κλείνουν, κύκλοι τους οποίους βιώνουμε με τις καλές και τις κακές τους στιγμές, αλλά που πάντοτε κάτι έχουν να μας δώσουν, κάτι μας αφήνουν ως παρακαταθήκη όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, η ώρα η αρχή να συναντήσει το τέλος τους και να κλείσουν.

Δυστυχώς έφτασε η στιγμή να κλείσει ο κύκλος μου στην Ομάδα (οικογένεια) του Δειλινού το οποίο αποχαιρετώ μετά από (5 +3) χρόνια έχοντας δώσει τα πάντα μέσα και έξω από το παρκέ. 
Ήρθε η στιγμή για μια νέα σελίδα και νέες προκλήσεις, εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα"



ΑΟ Δειλινό:

Το σωματείο μας μετά από 8 χρόνια (5+3) αποχαιρετά τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Φασουλάκη και τον ευχαριστούμε από καρδιάς για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια! Μέσα από καλές και κακές στιγμές ο Γιώργος ήταν πάντα υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου και πραγματικός αρχηγός μέσα στον αγωνιστικό χώρο! 
Επίσης για ένα χρόνο διετέλεσε και προπονητής στο Εφηβικό τμήμα του σωματείου! 
Νιώθουμε πάλι την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε και να τονίσουμε ότι η πόρτα του Δειλινού είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον...
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.