Παρελθόν απο τον Πρωτέα οι αδερφές Δανδουλάκη και η Μπότση.


Ο περσινός διακαής πόθος της ομάδας του Πρωτέα Βούλας, η Ειρήνη Μπότση η  Μαρία και Αλεξάνδρα Δανδουλάκη, δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα καθώς αποδεσμεύτηκαν από τον σύλλογο.

Ο Πρωτεας Βούλας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για την Μπότση αλλα και την Αναστασία Κωστάκη και Λήδα Πολιτοπούλου τις οποίες  ευχαριστεί για την προσφορά τους την σεζόν 2015-2016 και τις εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Να θυμίσουμε οτι η Μαρία Δανδουλάκη μέλος της Εθνικής Νεανίδων, ξεκίνησε απο τον Ηρόδοτο, όπως και η μικρότερη αδελφή της Αλεξάνδρα, που αγωνίζεται με τα χρώματα του Πρωτέα στο Πανελλήνιο κορασίδων στην Θεσσαλονίκη.

Για τις δυο αδελφές μάθαμε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες τόσο της Α1 όσο και της Α2 που επιθυμούν να τις εντάξουν στο δυναμικό τους, καθώς πρόκειται για πολλά υποσχόμενες και εξελίξιμες αθλήτριες.

Μάλιστα το ρεπορτάζ εχει και ονόματα, καθώς αναφέρει οτι ο Ικαρος Καλλιθέας, τις εχει βάλει στόχο.

Από την άλλη η Ειρήνη Μπότση, που εχει αγωνιστεί κι αυτή στην Εθνική Νεανίδων, ενώ πέρυσι ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας, στο Πανελλήνιο Νεανίδων, με το Αρκάδι, δεν εχει εκφράσει το ενδιαφέρον της ακόμα κάποια ομάδα, ενώ η ίδια πριν λίγες μέρες ήταν στο Ρέθυμνο για διακοπές.

Στον Πρωτέα αγωνίζεται και η Ρένια Καρλάφτη, μέλος της Εθνικής Νεανίδων.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες κι άλλες αθλήτριες που έφυγαν πέρυσι για διάφορους συλλόγους, δεν έχουν μείνει ευχαριστημένες και επανεξετάζουν τον επαναπατρισμό τους.

Η ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας:

Ο Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Μπότση την οποία ευχαριστούμε για την προσφορά της στον σύλλογο την σεζόν 2015-2016 και της ευχόμαστε καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας της.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις αθλήτριες Αναστασία Κωστάκη και Λήδα Πολιτοπούλου για τα όσα προσέφεραν στον σύλλογο μας την σεζόν 2015-2016 και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στους νέους τους συλλόγους.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.