Παραμένουν στις επιλογές της Εθνικής Παγκορασίδων, για Κριμιλή, Σεμερτζάκη και Παπαμαρκάκη (φώτο).


Συνεχίζεται..το όνειρο της Εθνικής ομάδας για τις τρεις Κρητικές αθλήτριες καθώς Κριμιλή και Σεμερτζάκητου Εργοτέλη  και η Παπαμαρκάκη του ΟΦΗ, επελέγησαν στις 15 της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τρεις Κρητικιές επιλέχθηκαν στις 15 (από τις 20 αρχικά) , που θα συνεχίζουν την προετοιμασία της Εθνικής που θα συμμετέχει στο τουρνουά Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μελίγια (8-10/7).

Η προπονητής της Εθνικής ομάδας κ.Ελένη Μίχα σε πρώτη φάση "έκοψε" πέντε αθλήτριες στην συνέχεια της προετοιμασίας, και στις 15 που απέμειναν βρίσκονται και τα τρία κορίτσια της Κρήτης.

Το επόμενο βήμα είναι ακόμα πιο σημαντικό, καθώς η κ.Μίχα και οι συνεργάτες της , θα πρέπει να βγάλουν την 12αδα ης Εθνικής που θα συμμετέχει στο τουρνουά Φιλίας, το οποίο θα διεξαχθεί στη Μελίγια (8-10/7), που σημαίνει ότι πρέπει να "κοπούν" άλλες τρεις.

Το φωτορεπορταζ της Ελληνικής ομοσπονδίας, από την προετοιμασία:


Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.