Δειλινό | Δείπνο εργασίας...και ανανέωση.


Ο πρόεδρος του Δειλινού, Γιώργος Χιωτάκης, εν όψει του σχεδιασμού της νέας σαιζόν έκανε το τραπέζι  στα κορυφαία στελέχη της της ομάδας, και πάνω σ αυτό ανανεώθηκε συνεργασία των προπονητών με τον Γ. Γωνιωτάκη και τον βοηθό του Δ. Χαραλαμπάκη.


Ο σχεδιασμός της ομάδας ήδη έχει ξεκινήσει και μεταξύ...τυριού και αχλαδιού, κουβέντιασαν για το χτίσιμο της ομάδας.

Το δείπνο έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπως το αποτυπώνει η φωτογραφία, ενώ το Δειλινό στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Το Α.Ο. Δειλινό ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του Ανδρικού τμήματος κ. Γωνιωτάκη Γιώργο! Παράλληλα παραμένει ως άμεσος συνεργάτης του ο κ. Χαραλαμπάκης Δημήτριος ο οποίος συνεχίζει κι εκείνος στο "τιμόνι" του Παιδικού τμήματος!

Οι παραπάνω συμφωνίες επήλθαν μέσα από ένα γεύμα εργασίας το οποίο παρέθεσε ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Χιωτάκης Γιώργος παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Βογιάκη Δημήτρη κ του Γενικού αρχηγού κ. Ιατράκη Βαλάντη! 

Μέσα από αυτή τη συνάντηση παρατηρήθηκε μια πλήρη ταύτιση απόψεων ανάμεσα στις δυο πλευρές και πολύ όρεξη για δουλειά σε όλους τους τομείς ξεκινώντας από τις ακαδημίες μέχρι και το Ανδρικό τμήμα"..

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.