Χωρίς Ζουμπεράκη, ήττα για το Αρκάδι στο ειδικό πρωτάθλημα Νότου.


Στο το πλέον σημαντικό παιχνίδι του ειδικού πρωταθλήματος, το Αρκάδι ηττήθηκε με 26-30 ,από τον ΣΔΥ Τρίπολης τη 2η ημέρα του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στην Α2 μπάσκετ γυναικών, δυσκολεύοντας την υπόθεση άνοδος.

Οι Ρεθυμνιώτισσες, σ ένα κλειστό παιχνίδι, δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, επιθετικά, ήταν άστοχες εγκλωβίστηκαν από την άμυνα της ομάδας της Τρίπολης, στην οποία στην τρίτη περίοδο δεν κατάφεραν να σημειώσουν ούτε πόντο!!

Ο ΣΔΥ Τρίπολης  διαχειρίστηκε την υπέρ του διαφορά και πανηγύρισε τη νίκη με σκορ ...μίνι παγκορασίδων

Ο Κώστας Πλευράκης δεν είχε στην διάθεσή του την mvp του final four Γυναικών ΕΚΑΣΚ και εκ των κορυφαίων στο πρώτο ματς αθλήτρια του Ευγενία Ζουμπεράκη, (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), που ήταν καταλυτική η παρουσία της καθώς η ομάδα  επηρεάστηκε από την απουσία της.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι πρώτοι των δυο υποομίλων παίρνουν την άνοδο στην Α2 γυναικών, ενώ οι δεύτεροι θα αναμετρηθούν σε αγώνα μπαράζ προκειμένου εφόσον αδειάσει κάποια θέση να υπάρχει σειρά προτεραιότητας ανόδου.


ΟΚΑ Αρκάδι-ΣΔΥ Τρίπολης 26-30
Διαιτητές: Γρίβα, Μαγκουνής.
Δεκάλεπτα: 7-11, 16-21, 16-24, 26-30

ΟΚΑ Αρκάδι (Πλευράκης): Σταγάκη, Ρήγα, Μούκα 9 (1), Κουλούρη 8, Μιχελιδάκη 4, Παναγιωτάκη, Μαρκοπούλου, Παναρετάκη 5 (1).
ΣΔΥ Τρίπολης (Πολυζωγόπουλος): Στασινού 2, Αρβανίτη , Μπαρουξή 14, Αλεξοπούλου, Νασιοπούλου 6 (2), Κωτσιοπούλου 3 (1), Τζάνη 5.


Α’ ΥΠΟΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ Άργους Οι Δαναοί- Βούρειος ΑΟΛ 46-41
ΟΚΑ Αρκάδι-ΣΔΥ Τρίπολης 26-30

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΣΔΥ Τρίπολης    2-0  4
-----------------------------
2. ΟΚΑ Αρκάδι       1-1  3
3. ΑΟ Άργους        1-1  3
4.ΒΑΟΛ                0-2  2

Σάββατο 25/6
Μετς Α’ 15.00 ΑΟ Άργους Οι Δαναοί-ΟΚΑ Αρκάδι
Μετς Α’ 17.00 Βούρειος ΑΟΛ-ΣΔΥ Τρίπολης
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.