Ο Εργοτέλης ευχαριστεί τους χορηγούς.


Με  την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του, το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλης με δελτίο τύπου, ευχαριστεί αυτούς βοήθησαν, την φετινή προσπάθεια της ομάδας.

Η ανακοίνωση: 

"Η αθλητική οικογένεια του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Εργοτέλη θέλει με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους χορηγούς της ομάδας.

Ευχαριστούμε λοιπόν την  Κ/Ξ ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES που μας ταξίδεψε όμορφα στα δύσκολα πελάγη της Β’ Εθνικής κατηγορίας, την εταιρεία πούλμαν των ΑΦΩΝ ΚΟΥΚΛΙΝΟΥ, την ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ-ΝΕΡΟ ΖΑΡΟΣ, το GALAXY HOTEL & την ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ SECURITY, τα THALASSO AEGEO SPAS , τα ιατρικά είδη HAMED-ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ, το LATO BOUTIQUE HOTEL, την γεωπονική ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, τα COSMOSPORT-SNEAKER 10, το IRAKLIO BOWLING CENTER, το εστιατόριο ΤΡΙΑ ΠΕΥΚΑ, τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ GRAND, την TEXNALOYMIN ΠΕΡΣΕΜΑΤΗΣ, το χρυσοχοείο ΤΖΑΜΟΥΣΗΣ, το κατάστημα MOCANELLA, το κατάστημα BOTTEGA, την εταιρεία TRADEUP, το ERGOCAFFE, τα ιατρικά είδη ΓΙΓΟΥΡΤΣΗΣ, την AVIS, το φροντιστήριο ΔΟΜΗ, το πρατήριο καυσίμων ΚΟΥΜΟΥΛΑΣ, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΡΗΤΗΣ, το τυπογραφείο ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ, τις επιγραφές ΚΑΝΑΚΗ, τα ιδιαίτερα μαθήματα ΑΠΕΙΡΟΝ, το ΤWIN STARS TRAVEL SERVICES, το πρακτορείο ΟΠΑΠ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και τα συστήματα αλουμινίου ΚΡΗΚΑΛ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ.

Ευχαριστούμε πολύ τους ιατρούς ορθοπεδικούς κ.κ. ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ & ΚΑΚΑΒΕΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΟ, τον παθολόγο κ. ΚΑΛΛΙΓΙΑΝΝΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ  όπως και τον φυσιοθεραπευτή κ. ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΚΩΝ/ΝΟ που κάλυψαν άμεσα κάθε δύσκολη στιγμή των αθλητών μας.

Ευχόμαστε σε όλους κάθε επαγγελματική επιτυχία και ελπίζουμε να είναι και στο μέλλον δίπλα στην ομάδα μας".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.