3on3 Ηρακλείου | Στην Λότζια (9/06) η συνέντευξη τύπου.


Στην Λότζια θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (9/6) στις 12:00 π.μ., η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «3on3 Streetball» που έχει κεντρικό σύνθημα "Τάπα στη Βία".



Με Γιαννόπουλο το τουρνουά 3on3 του Ηρακλείου.

Ο Χάρης Γιαννόπουλος έχει λατρέψει την Κρήτη και όπως αναμενόταν, δεν θα μπορούσε να λείψει από το τουρνουά 3Χ3 του Ηρακλείου, το οποίο διοργανώνουν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

‘’Το τουρνουά αυτό, όπως κι όλα που διοργανώνουν ο ΠΣΑΚ και η Ομοσπονδία, είναι ιδιαίτερα σημαντικά διότι συνδυάζουν το μπάσκετ και την αλληλεγγύη. Από τη μία, έχει ο κόσμος τη δυνατότητα να παίξει με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές κι από την άλλη, μπορούμε μέσα από αυτά τα τουρνουά, να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα. Έτσι λοιπόν, για μας τους παίκτες, δεν είναι απλά μία συμμετοχή σε ένα τουρνουά. Μπορούμε και μέσα από αυτά, να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους’’, δήλωσε Χάρης Γιαννόπουλος.

Πρόβα… Κρητικού για τον Ζήση Σαρικόπουλο

Μαντινάδες έχει αρχίσει να μαθαίνει ο Ζήσης Σαρικόπουλος, καθώς θα δώσει το παρών στο
τουρνουά 3Χ3, που θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης και το οποίο διοργανώνουν, ο
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, η Ελληνική Ομοσπονδία
Καλαθοσφαίρισης και ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης (ΔΟΠΑΦΜΑΗ).

‘’Θεωρώ πολύ σημαντικό να συνεχίζονται αυτές οι πρωτοβουλίες και να γίνονται αυτά τα τουρνουά. Πιστεύω πως ο κόσμος της Κρήτης πάλι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΠΣΑΚ και της ομοσπονδίας και τα παιδιά θα δώσουν δυναμικό παρών. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετάσχω και εγώ και ανυπομονώ να παίξω αλλά και να περάσω καλά με τα παιδιά μέσα απ’ το παιχνίδι και το μπάσκετ’’, δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (http://www.psak.gr/archiki.html), για να δηλώσετε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.