27ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Ήττα στις λεπτομέρειες για τον Εργοτέλη (φώτο).


Τα έδωσαν όλα οι αθλήτριες του Εργοτέλη προκειμένου να κατακτήσουν το πρώτο  ροζ φύλλο στον αγώνα τους  με τον ισχυρό ΠΑΟΚ, ωστόσο ηττήθηκαν με 48-47 στην 2η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων.

Δυνατό "κιτρινόμαυρο" ξεκίνημα είχαμε στην έναρξη του παιχνιδιού, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο ο Εργοτέλης προηγήθηκε από τα πρώτα λεπτά με διψήφια διαφορά πόντων (7-18 α΄περίοδος).

Ωστόσο κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να αντιδράσει και να προηγηθεί με τρίποντο της Στεργίου στο 23:00 με 30-28.

Από εκείνο το σημείο, οι δυο ομάδες συμβάδισαν στο σκορ, με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς.

Ωστόσο στα τελευταία κρίσιμα λεπτά οι "κιτρινόμαυρες" υστέρησαν σε τύχη κυρίως στην επίθεση, ενώ η διαιτησία σε αυτό το σημείο έκανε καθοριστικά λάθη.

Συγκεκριμένα στο 2:35" χρέωσε αδικαιολόγητα κατοχή στον ΠΑΟΚ καθώς ο Εργοτέλης πέρασε την μπάλα πολύ πριν τα 8" την περιοχή του, , ενώ στο 1:13" δεν έδωσε ανανέωση επίθεσης, αφού το "κιτρινόμαυρο" σουτ έγινε πριν την λήξη του χρόνου κι ενώ η Θωμά κέρδισε  στην συνέχεια το επιθετικό ριμπάουντ

Στην εξέλιξη του σκορ λίγο πριν το τελευταίο τρίλεπτο ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο σκορ  καθώς με καλάθι της Μαρτιμιανάκη και τρίποντο της Κριμιλή, έκανε το 46-42,σε  46-47  στο 2:59.

Ένα φάουλ στον ΠΑΟΚ και 2/2 βολές απο την Τσαλή, έδωσε το τελικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ 48-47.

Παρά την καλή αμυντική ανάπτυξη του Εργοτέλη , στην συνέχεια στην επίθεση  αστόχησαν στα σουτ που επιχείρησαν και σε συνδυασμό με τα "σφυρίγματα", έμειναν πίσω στο σκορ.

ΠΑΟΚ - Εργοτέλης 48-47
Δεκάλεπτα: 7-18, 24-26, 34-37, 48-47
Διαιτητές: Ταρενίδης-Ορφανός

ΠΑΟΚ (Παπαδόπουλος-Μελετιάδης): Σιακαβάρα, Καλούτσικου 1, Τσαλή 11(1), Ζέρβα Ε. 7, Θεοδώρου 13, Αθανασιάδου 2, Στεργίου 10(2), Μπαλιούση 4.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Χατζηδάκης-Κομψέλης): Σεμερτζάκη 4, Γιαλιαδάκη 2, Ξενάκη 6, Αποστολοπούλου, Κριμίλη 20(4), Παπαδοπούλου, Γιαννουλάκη 4, Μαρτιμιανάκη 6, Θωμά 5(1).

Φωτορεπορτάζ του Κώστα Γκόρα:





Το βίντεο του αγώνα:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.