27ο Πανελλήνιο Κορασίδων | Απονομές -κορυφαία σκορερ και στην καλύτερη πεντάδα η Ι.Κριμιλή (Video+pics).


Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Εργοτέλης και Ιωάννα Κριμιλή, που αναδείχθηκε κορυφαία σκορερ και μέλος της καλύτερης πεντάδας του του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η τελετή λήξης :
-Με την παρέλαση και παράταξη των ομάδων στο παρκέ άρχισε η τελετή λήξης 

-Πρώτη σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε η Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη με την απονομή να κάνει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών της ΕΟΚ, Φανή Καρατζά.

-Οι προπονητές ψήφισαν ως πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης την Ισμήνη Πράπα του Παναθηναϊκού, με το έπαθλο να παραδίδει το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης.

-Στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης συμπεριελήφθησαν επίσης, εκτός από την Πράμα και οι Ιωάννα Κριμίλη του Εργοτέλη, Μαριλένα Λανταβού του Εσπέρου Πάτρας, Σύνθια Εζέτζα-Τσινάσα του Παναθηναϊκού και Αναστασία Καραμπάτσου του Πρωτέα Βούλας. Τα αναμνηστικά στις αθλήτριες παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος.

-Στην έκτη ομάδα της βαθμολογίας, τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας τα αναμνηστικά παρέδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΚΑΣΘ Αντώνης Μαυρογένης, στον πέμπτο Εργοτέλη το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Παναγιώτης Βαφειάδης, ενώ στον τέταρτο Εσπερο Πάτρας  ο ταμίας και πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΚΑΣΘ Άρης Γραμμενίδης.

-Πρωταθλητής αναδείχθηκε o Παναθηναϊκός, με 2ο τον Πρωτέα Βούλας και 3ο τον ΠΑΟΚ.


Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής και η βαθμολογία:

Το βίντεο των απονομών:

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.