Κύδων | Συγχαίρει Μ.Αδοντάκη και Χριστοφορίδη - Κούτζογλου.


Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων  συγχαίρει με ανακοίνωσή της τον τον αρχηγό της ομάδας , Μανώλη Αδοντάκη για την  εκλογή του ως πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, καθώς και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας  Παίδων, Χριστοφορίδη και Κούτζογλου για την επιλογή τους στις Μικτές.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για Χριστοφορίδη και Κούτζογλου

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων θέλει να συγχαρεί τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας Παίδων, Θεόδωρο Χριστοφορίδη και Χαράλαμπο Κούτζογλου (γεννηθέντες το 2001) για την επιλογή τους στη 2η Μεικτή ΕΣΚΑΣΕ –ΕΚΑΣΚ – ΕΚΑΣΑΜΑΘ – ΕΚΑΣΧ που συμμετέχει στην τελική φάση των Πανελληνίων αγώνων Παίδων Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 που διοργανώνεται από την Ε.Ο.Κ., την Ε.Σ.Κ.Α.Κ. και το Δήμο Ναυπλιέων και θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο, από 8 ως 11 Μαΐου 2016.

Η πρόσκληση των δύο παικτών μας αποτελεί αφενός απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφετέρου αποτελεί κίνητρο και για άλλα παιδιά της ομάδας μας που επίσης έχουν πολλές δυνατότητες και δουλεύουν σκληρά, να πετύχουν στο μέλλον κάτι ανάλογο.

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων συγχαίρει επίσης τα άλλα δύο παιδιά από την Κρήτη, Κλόντιαν Μούτσα (Ιεράπετρα) και Γρηγόρη Λαγουδάκη (Ρέθυμνο) που επίσης επιλέχθησαν στην ίδια μεικτή ομάδα, αποδεικνύοντας ότι το κρητικό μπάσκετ αναδεικνύει σπουδαία ταλέντα.

Καλή δύναμη, αρχηγέ!

Η Επιτροπή μπάσκετ του Κύδωνα Χανίων εκφράζει συγχαίρει τον αρχηγό της ομάδας μας, Μανώλη Αδοντάκη για την παμψηφεί (στην ουσία) εκλογή του ως πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Ευχόμαστε στον Μανώλη Αδοντάκη Καλή Δύναμη, στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.