Ο απολογισμός και οι ευχαριστίες, του Δειλινού .


Το Α.Ο. Δειλινό, με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, σε όλα τα τμήματα του (Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων), πραγματοποίησε και ανακοίνωσε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας, αλλά και την ΕΚΑΣΚ, καθώς και τους διαιτητές - κριτές.

Η ανακοίνωση του Δειλινού, μέσω του εφόρου της κ.Δημήτρη Βογιάκη.

"Το Α.Ο. Δειλινό ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις σε όλα τα τμήματα του (Ανδρών, Εφήβων, Παίδων, Παμπαίδων) και ακολουθεί ο απολογισμός της φετινής χρονιάς...

Για τον σύλλογο μας η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη καθώς πλέον έχει εδραιωθεί στις 4 καλύτερες ομάδες του Τοπικού Πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. και εν καιρώ θα είμαστε έτοιμοι για το βήμα παραπάνω! 

Έγιναν σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα από την διοίκηση ως τους παίκτες και η ομάδα πέτυχε...

-Ο Γιώργος Γωνιωτάκης στο Ανδρικό τμήμα κατάφερε κι "έχτισε" μια ομάδα από την αρχή με 12 νέους παίκτες, ένα εγχείρημα πολύ δύσκολο, αλλά με πολύ δουλειά η ομάδα έφτασε στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος και κατέκτησε την 3η θέση.

-Ο Δημήτρης Χαραλαμπάκης (που πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Φασουλάκη) στο Εφηβικό τμήμα κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του Εφηβικού Πρωταθλήματος.

-Το Παιδικό μας τμήμα έδωσε μια αξιέπαινη προσπάθεια υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Χαραλαμπάκη καθώς η ομάδα δημιουργήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αλλά τα παιδιά άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον κατακτώντας την 7η θέση.

-Τέλος στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων η ομάδα μας παρά το μικρότερο της ηλικίας έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις κατακτώντας την 7η θέση.


Το Α.Ο. Δειλινό θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος με τα νέα παιδιά ώστε η ομάδα να γίνει ένας πόλος έλξης για τους νέους αθλητές! Παράλληλα θα δοθεί η δέουσα προσοχή στα τμήματα υποδομής της ομάδας με σκοπό καλύτερα πλασαρίσματα στα επόμενα χρόνια!

-Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρακολούθησαν τους αγώνες της ομάδας μας καθώς και του γονείς των παιδιών που τα ακολουθούσαν πιστά σε κάθε αγώνα.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς:
- Βata Greece
- Pizza Club
- Ψητοπωλείο "Εφαγες & Κόλλησες"
- Ψητοπωλείο Μαγεύματα
- Μεζεδοπωλείο Μπαχάλικο

-Τέλος ένα ευχαριστώ στην διοργανώτρια αρχή, την Ε.ΚΑ.Σ.Κ., τους διαιτητές και τους κριτές των αγώνων με τους οποίους ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά"...





Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.