Την Πέμπτη ξεκινά η εποχή Φλεβαράκη στο Ρέθυμνο Cretan Kings.


Με τον Κώστα Φλεβαράκη στο «τιμόνι» θα πορευτεί για τα επόμενα δύο χρόνια το Ρέθυμνο Cretan Kings, όντας ο εκλεκτός της διοίκησης για να διαδεχθεί τον Θανάση Σκουρτόπουλο.


Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για το «χτίσιμο» του ρόστερ της νέας περιόδου.Με Η.Θεοδωρίδη σίγουρο,ξεκινά ο σχεδιασμός.

Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη το πρωί στο Ρέθυμνο και στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση στα γραφεία της ομάδας. 

Μπορεί η ρεθεμνιώτικη ΚΑΕ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του Κώστα Φλεβαράκη, αλλά αυτό είναι το τυπικό της υπόθεσης. 

Η οριστική συμφωνία είναι δεδομένη και πλέον το Ρέθυμνο έχει περάσει στην επόμενη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας του.

Με Η.Θεοδωρίδη σίγουρο,ξεκινά ο σχεδιασμός.

Σίγουρη θέση έχει ο Ηλίας Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Καμπερίδης, ο μεγάλος άτυχος της περυσινής χρονιάς. Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ θα παραμένει κάτοικος Ρεθύμνου για τουλάχιστον έναν ακόμα χρόνο. Πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Ρόλαντ Σάφτενααρ. Ο Ολλανδός δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά υπάρχει μία ρήτρα που δίνει τη δυνατότητα στο Ρέθυμνο να τον αποδεσμεύσει.

 Οι άνθρωποι της Ρεθυμνιώτικης ομάδας θέλουν να κρατήσουν τα δύο ελληνόπουλα, έχοντας δείξει ότι τους υπολογίζουν αρκετά για να φτιάξουν τον ελληνικό κορμό της επόμενης περιόδου, μαζί με τους Μιχάλη Καμπερίδη και Ηλία Θεοδωρίδη. 

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι ανανεώσεις των παικτών που υπολογίζονται και τη νέα χρονιά. Όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα αυτοί είναι ο αρχηγός Σταύρος Σχίζας και ο Χάρης Γιαννόπουλος.

Μεταξύ των παραπάνω αθλητών και της Διοίκησης έχουν γίνει κάποιες επαφές, χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη.
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.