Κορυφαίο τουρνουά με ευρωπαϊκές ομάδες στο Ηράκλειο.


Το Ηράκλειο και η Κρήτη γενικότερα, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φθινόπωρο κορυφαίες Ευρωπαϊκές ομάδες, στο Κλειστό γυμναστήριο "Δύο Αοράκια", καθώς θα φιλοξενήσει τουρνουά με ομάδες  που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στην Euroleague και τα ευρωπαϊκά επαγγελματικά πρωταθλήματα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει συζητήσεις  με θετικά μηνύματα,  παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες δεν έχουν ακόμα σχεδιάσει τα πλάνα για το επόμενο διάστημα, ώστε να δώσουν εδώ τα τελευταία φιλικά παιχνίδια πριν την έναρξη, τον Οκτώβριο,  των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων για τη νέα περίοδο. 

Σχεδιάζεται αρχικά ένα τριήμερο τουρνουά που αναμένεται να δώσουν το παρών τουλάχιστον μια εκ των δύο μεγάλων Ελληνικών ομάδων, Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός, ενώ σχετικές προσκλήσεις εχουν απευθυνθεί επίσης στις :
ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου, Μπάγερν Μονάχου, Κάχα Λαμποράλ Ισπανίας, και Κουμπάν Ρωσίας. 

Στόχος των διοργανωτών (που με πολλή δουλειά, υπευθυνότητα και την εμπειρία από τη φιλοξενία του Μπρούνο Ζάουλι στο Παγκρήτιο Στάδιο,  αλλά και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Εφήβων, στα Δύο Αοράκια. που έχουν δείξει στις μεγάλες διοργανώσεις που εχει πάρει η πόλη),είναι το Ηράκλειο να καταξιωθεί ως σημαντικό Κέντρο διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών συναντήσεων, 

Οι μπασκετόφιλοι ανά την Κρήτη, με το άκουσμα αυτού του γεγονότος, τρίβουν τα χέρια τους απο χαρά.

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.