Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» για το ΗΡΑΚΛΕΙΟ.


Εκστρατεία ενημέρωσης για το Master Plan του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.


Μετά την ενημέρωση των Αρχών της πόλης σχετικά με την πρόταση του ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ  που αποτυπώνεται στο MASTER PLAN ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΕΤΙΚΩΝ ΟΧΥΡΩΣΕΩΝ και την γνωμοδότηση της ΕΦΟΡΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που έχει αντίθετη άποψη με τη διατήρηση των εγκαταστάσεων, των γηπέδων και των αθλητικών χρήσεων των σωματείων: 

1. ΗΡΑΚΛΕΙΟ  (επί του Προμαχώνα Sabbionara και όλων των γήπεδων της τάφρου), 
2. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (απομάκρυνση όλων των εγκαταστάσεων ), 
3. ΟΦΗ (όλα τα γήπεδα μπάσκετ του ΟΦΗ στην περιοχή της οδού Εφόδου)  
Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ξεκινά άμεσα εκστρατεία ενημέρωσης για τη συμβολή του Ομίλου, στην ιστορική, πολιτιστική και αθλητική πορεία της πόλης. 

Ξεκινά την ενημέρωση του κοινού για την συνεχή παρουσία του (1928) στην  ανατολική πλευρά της Ενετικής Οχύρωσης,  που όχι μόνο δεν προκάλεσε προβλήματα άλλα απετέλεσε ένα σημείο ανάπτυξης αθλητικών κυρίως και πολιτιστικών εκδηλώσεων και συγχρόνως μόνιμο φύλακα της περιοχής από αθέμιτες δράσεις.

Πρόθεση του είναι να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις στην προστασία και ανάδειξη της περιοχής αυτής και να δημιουργήσει μόνιμη έκθεση ιστορικού φωτογραφικού υλικού στους χώρους του.

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ με σημαντικές διοργανώσεις Διεθνείς και Εθνικές κάθε χρόνο, με 1000 και πλέον αθλητές στο δυναμικό του και με το συντριπτικό μέρος των Ηρακλειωτών να έχουν συμμετοχή στα τμήματα του κατά περιόδους, θεωρεί ότι η συνέχιση της παρουσίας του      σ’ αυτό το χώρο είναι ωφέλιμη και χρήσιμη για την πόλη και για το κοινό καλό. 

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.