Μ.Σπυριδάκης | "Η νίκη στο μπαράζ, θα μας δώσει την άνοδο".


Ο νεαρός 19χρονος αθλητής του Ηράκλειο Μιχάλης Σπυριδάκης, κέρδισε τις εντυπώσεις στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του με την Ένωση Ιλίου, καθώς αξιοποίησε στο έπακρο την 20λεπτη (περίπου), συμμετοχή του στον αγώνα και σε δηλώσεις του, τόνισε πως το ματς της Κυριακής με τον  Γ.Σ. Λαρισαίων στο κλειστό Παπάγου, πιστεύει πως θα τα καταφέρει η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Εφ.Πατρίς" και τον Αν.Παπουτσάκη:

Η νίκη στο μπαράζ κατάταξης της Β’ Εθνικής “θα μας δώσει την άνοδο, διότι σίγουρα θα αδειάσουν θέσεις Α2” μας είπε ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Σπυριδάκης.

Ο “μικρός”, που λόγω συνθηκών και νοοτροπίας συλλόγου (έδωσε χρόνο στους μικρούς) γρήγορα “μεγάλωσε” εκ μέρους των συμπαικτών του τονίζει: 

“Το ματς της Κυριακής είναι δύσκολο, η Λάρισα είναι έμπειρη ομάδα, όμως εμείς έχουμε πλέον ενέργεια και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Βλέπουμε το ματς σαν τελικό. Ψυχολογικά είμαστε τώρα πολύ καλά ενώ η 3η θέση που πήραμε μας αξίζει”. 

Μία θέση που ήρθε στο τέλος με νίκη επί της Ένωσης Ιλίου και ήττα του Αμύντα από τον Κρόνο και με τον Σπυριδάκη να κάνει ατομικό ρεκόρ πόντων (15 με 1 τρ.) στο ανδρικό τμήμα. “Όπως σε όλα τα ματς, μπήκα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. 

Στην αρχή ήμουν εύστοχος σε δύο σουτ, έμεινα στο ματς περισσότερο χρόνο, και ήρθαν οι 15 πόντοι αφού ένιωθα πολύ καλά”, μας είπε. 

Φυσικά ούτε έκανε... κορνίζα τους πόντους του ούτε σε... πάρτι κάλεσε τους συμπαίκτες του, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος στο άθλημα και πολλή δουλειά.

“Απλά για μένα ήταν μια δικαίωση των προσπαθειών μου και τίποτα άλλο”, τονίζει ο 18χρονος αθλητής που μετά από 10 χρόνια στον σύλλογο δικαιούται και λέει ότι: 

“Φέτος ήταν μια θαυμάσια και πετυχημένη ομάδα. Υπήρχε χημεία, καλό κλίμα, καλά αποδυτήρια και φυσικά είχε καλούς παίκτες. Χαίρομαι που είμαι μέλος της”. Και η φετινή πορεία, 3η θέση, ήταν τελικά επιτυχημένη, διότι υπάρχουν και... “ενστάσεις” για αυτό; 

“Ήταν πλήρως επιτυχημένη η χρονιά, απλά στο τέλος μας άφησε μια πικρία διότι δεν βγάλαμε αυτό που θα έπρεπε και κάναμε μια κακή ήττα χάνοντας και την ψυχολογία”.

Ο Σπυριδάκης πάντως δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στο “Ηράκλειο”. Όπως μας είπε: 

“Έχω από πέρυσι περάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο στην Τρίπολη. Έμεινα στο “Ηράκλειο” για διάφορους λόγους αλλά τώρα θα πρέπει να πάρω μεταγραφή είτε για την Τρίπολη είτε για την Αθήνα”.

Όπως κι αν έχει, του ευχόμαστε καλή επιτυχία και σταδιοδρομία...

Πηγή : "patris.gr".


Τα θέματα του Ηρακλείου  είναι μια προσφορά

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ
ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΜΙΚΩΝ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ
Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.