Β.Γιαννουλάκης | "Κάναμε πραγματικότητα, το παράλογο".


Τα συμπεράσματα-απολογισμό του για την  φετινή σεζόν έκανε ο πρόεδρος του Εργοτέλη Β. Γιαννουλάκης, στον προσωπικό του διαδικτυακό, λογαριασμό στο facebook, ευχαριστώντας ξεχωριστά τον καθένα στην ομάδα, η οποία κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να κερδίσει με το σπαθί της την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά:

"Ένας μαραθώνιος 30 αγωνιστικών σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα τελείωσε 2 μέρες πριν κι ακόμη δεν έχω καταλάβει καλά τι καταφέραμε μέσα στα γήπεδα της Β Εθνικής.

Δεκατέσσερα ταξίδια, ατελείωτες ώρες σε πούλμαν και καράβια και να που τελικά το όνειρο της παραμονής στην κατηγορία έπιασε λιμάνι! Ζήσαμε πολλά, τα περισσότερα δύσκολα, την αποχώρηση του Ανδρέα,τον τραυματισμό του Αντώνη για μισό πρωτάθλημα, εντάσεις, απογοήτευση, αδικίες αλλά και κάποιες βαριές ήττες αλλά η ομαδα άντεξε!

Κρατάω τις χαρές στις νίκες μας που μας έδωσαν δύναμη να κάνουμε πραγματικότητα το παράλογο. Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους πίστεψαν σε εμάς και στήριξαν φανερά η από το παρασκήνιο τους κόπους μας.

Είμαι περήφανος γιατί στην ομαδα μου έχω κόουτς τον Γιώργο το Μακράκη,βοηθό τον Γιάννο και ας με έχει διαλύσει στα κερδισμένα στοιχήματα και παίκτες σαν τον Γιάννη,τον Αλέξη,τον Πρόδρομο που έπαιξε με διαλυμένο πόδι στον τελευταίο αγώνα,τον Μάριο,τον Αλέξη,τον Κυριάκο,τον Νίκο,τον Μάριο,τον Γιωργαρο,τον Βάγγο,τον Αλεξ,το Γιαννάκη,τον Σήφη,το Νίκο,τον Νίκο.....ευχαριστώ τον Ηρακλέα και την Μελιτσα-μυστικό μας όπλο στα δύσκολα.

Να 'στε γεροί και δυνατοί όλοι σας να ζήσουμε κι άλλες δυνατές στιγμές στο μέλλον. Η ζωή μας είναι πια δύσκολη μα ευτυχώς που έχουμε το μπάσκετ για να αναπνέουμε!καλή συνέχεια μάγκες!!!!".

Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.