ΟΦΗ | "Στα άμεσα σχέδια η αναδόμηση του μπάσκετ από τους παίδες του"


Η ομάδα μπάσκετ παίδων του ΟΦΗ προκρίθηκε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, τερματίζοντας με 4-0 νίκες στην πρώτη θέση του ομίλου της, στην προκριματική φάση που έγινε στην Αθήνα. 

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεχάρη τα παιδιά του ΟΦΗ, τους προπονητές και τους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, τονίζοντας ότι από αυτήν την φουρνιά παιδιών θα ξεκινήσει η αναδόμηση του μπάσκετ του ΟΦΗ. 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ :

«ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές της ομάδας παίδων του ΟΦΗ στο μπάσκετ, για την είσοδο τους στις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος. 
Η επιτυχία αυτή δείχνει ότι το ταλέντο υπάρχει στις υποδομές μπάσκετ του ΟΦΗ και απο αυτή τη φουρνιά παιδιών μπορεί να ξεκινήσει η αναδόμηση του μπάσκετ του συλλόγου, που είναι στα άμεσα σχέδια μας. 
Η βάση υπάρχει και πάνω σε αυτήν θα στηριχθούμε για να φτιάξουμε μια ομάδα με ταλέντο και φιλοδοξίες τα επόμενα χρόνια».


Τα θέματα του ΟΦΗ είναι μια προσφορά:


CRETA FIRE PROTECTION
CRETA FIRE PROTECTION




Share on Google Plus

About parampasketikos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.